Hieronder ziet u welke internetaanbieders u bij ons kunt vergelijken. In onze gratis internetvergelijker ziet u eenvoudig welke internetaanbieders op uw adres beschikbaar zijn. Kijk nu welk pakket voor u de beste keuze is. Als u switcht profiteert u van aantrekkelijke overstapkortingen. Stap over en bespaar op uw kosten voor internet, bellen en/of tv.

Wij vergelijken de volgende internetaanbieders:

Onderstaande internetaanbieders zijn niet meegenomen in de vergelijker:

Internetaanbieders ADSL, kabel of glasvezel

Nederland kent ruimt 10 internetaanbieders die landelijk opereren. Internetaanbieders bieden internet aan via ADSL, kabel of glasvezel. De meeste aanbieders, zoals KPN, Scarlet, Tele2 en Telfort bieden hun diensten aan via zowel ADSL als glasvezel. Glasvezel is echter nog niet door heel Nederland uitgerold. Er zijn echter ook aanbieders die zich richten op 1 soort netwerk. Zo biedt Fiber alleen internet- en alles-in-een-diensten via glasvezel aan. UPC en Ziggo zijn kabelbedrijven die internet, bellen en tv via de kabel aanbieden.

Prijsverschillen internetaanbieders

Internetaanbieders concurreren met elkaar op zowel prijs als productaanbod. De goedkoopste internetabonnementen zijn mogelijk via ADSL. Bij goedkoop is de internetsnelheid vaak lager, houd hier rekening mee. Wilt u naast internet ook digitale tv en vast bellen afnemen, dan is dit bij de meeste internetaanbieders mogelijk. Vergelijk de aanbieders dan op het aantal tv-zenders, HD-tv, de mogelijkheid tot interactieve tv en de kosten van digitale decoder.

Internetaanbieders vergelijken

Bent u al jaren bij dezelfde internetaanbieder? Er zijn veel ontwikkelingen op de markt van internet, bellen en tv. Het loont dus de moeite om in onze vergelijker te kijken of u bij een andere provider niet beter uit bent. Als nieuwe klant bij een andere aanbieder profiteert u bovendien van aantrekkelijke extra’s. U krijgt bijvoorbeeld de eerste maanden gratis, gratis een interactieve decoder of een welkomstcadeau.

Overstappen van aanbieder

Voor de meeste internetaanbieders is er een overstapservice mogelijk. Dit houdt in dat de nieuwe aanbieder uw oude aanbieder voor u opzegt. Zo wordt overstappen nog eenvoudiger. Alleen losse tv-abonnementen moet u zelf opzeggen. In de vergelijker zelf staat aangegeven of voor uw overstap een overstapservice beschikbaar is.