« Naar opstalverzekeraars

ABN AMRO opstalverzekering

ABN AMRO is een van de 3 grootste banken in Nederland en biedt naast bancaire producten ook verzekeringsproducten aan particulieren en bedrijven. ABN AMRO biedt ook wereldwijd gespecialiseerde diensten en producten aan. ABN AMRO heeft de volgende kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus.

Historie ABN AMRO

De ontstaansgeschiedenis van ABN AMRO gaat 300 jaar terug. In de loop der tijd vormden diverse banken na fusies en overnames het ABN AMRO van nu. Voorgangers zijn onder andere Fortis, Algemene Bank Nederland (ABN), Amsterdam Rotterdam Bank (AMRO) en Verenigde Spaarbank (VSB).

ABN AMRO opstalverzekering

De ABN AMRO opstalverzekering biedt een aantal voordelen: de fundering is standaard meeverzekerd, korting op de hypotheek en een snelle schadeservice waardoor zelf voorschieten onnodig is. De ABN AMRO opstalverzekering is desgewenst uit te breiden tot allrisk. Deze biedt dekking voor bijna alle risico’s, zoals beschadiging van de houten vloer door een vallend schilderij. Verzekerde hebben de mogelijkheid zich extra te verzekeren. Zij krijgen dan 10% bovenop het schadebedrag uitbetaald.

Contactgegevens

ABN AMRO
Telefoonnummer: 0900-0024 (€ 0,10 per minuut)
Postbus 283
1000 EA Amsterdam

http://www.abnamro.nl/verzekeringen