Met de overstapservice van Overstappen.nl kunt u zorgeloos overstappen van zorgverzekeraar. Uw huidige zorgverzekering opzeggen en overstappen kan om diverse redenen een goede beslissing zijn. U krijgt een goedkopere zorgverzekering of een zorgverzekeraar met een betere dekking of service.

Beoordelen aanbod huidige zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken of blijven bij uw huidige zorgverzekeraar? Van uw huidige zorgverzekeraar ontvangt u in november een nieuwe zorgaanbieding. Onderneemt u geen actie? Dan bent u vanaf 1 januari van het nieuwe jaar onder de aangeboden polisvoorwaarden verzekerd.

Als u wilt overstappen

U kunt steeds per 1 januari van een bepaald jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Wilt u naar een betere of goedkopere zorgverzekering? Dan heeft u de volgende 2 mogelijkheden:

  • Overstapservice Als u zich vóór 1 januari aanmeldt bij een nieuwe zorgverzekeraar via Overstappen.nl dan regelen wij automatisch de opzegging van uw oude zorgverzekering.
  • Zelf opzeggen Zeg voor 31 december uw zorgverzekering bij uw huidige zorgverzekeraar op. U heeft dan tot 1 februari van het nieuwe jaar om een nieuwe zorgverzekering te kiezen en aan te vragen. Uw nieuwe verzekering gaat met terugwerkende kracht per 1 januari in. Zo bent u nooit onverzekerd.

Vergelijk zorgverzekeringen

Overstappen.nl vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs, dekking en aanvullende voorwaarden. Zo maakt u eenvoudig een keuze uit de beste zorgaanbiedingen van ruim 40 zorgverzekeraars. Kies voor de zorgverzekering 2014 die het beste aansluit bij uw situatie en regel de overstap gratis en snel.

Schrijf u in voor de Zorg Alert!

Ja! Ik wil eind 2014 mijn zorgverzekering vergelijken. Ik ontvang graag info over de zorgpremies in 2015 de wijzigingen in het basispakket van 2015.