Met de overstapservice van Overstappen.nl kun je zorgeloos overstappen van zorgverzekeraar. Je huidige zorgverzekering opzeggen en overstappen kan om diverse redenen een goede beslissing zijn. Je krijgt een goedkopere zorgverzekering of een zorgverzekeraar met een betere dekking of service.

Beoordelen aanbod huidige zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken of blijven bij je huidige zorgverzekeraar? Van je huidige zorgverzekeraar ontvang je in november een nieuwe zorgaanbieding. Onderneem je geen actie? Dan ben je vanaf 1 januari van het nieuwe jaar onder de aangeboden polisvoorwaarden verzekerd.

Als je wilt overstappen

Je kunt steeds per 1 januari van een bepaald jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Wil je naar een betere of goedkopere zorgverzekering? Dan heb je de volgende 2 mogelijkheden:

  • Overstapservice Als je jezelf vóór 1 januari aanmeldt bij een nieuwe zorgverzekeraar via Overstappen.nl dan regelen wij automatisch de opzegging van je oude zorgverzekering.
  • Zelf opzeggen Zeg voor 31 december je zorgverzekering bij je huidige zorgverzekeraar op. Je hebt dan tot 1 februari van het nieuwe jaar om een nieuwe zorgverzekering te kiezen en aan te vragen. Je nieuwe verzekering gaat met terugwerkende kracht per 1 januari in. Zo ben je nooit onverzekerd.

Vergelijk zorgverzekeringen

Overstappen.nl vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs, dekking en aanvullende voorwaarden. Zo maak je eenvoudig een keuze uit de beste zorgaanbiedingen van ruim 40 zorgverzekeraars. Kies voor de zorgverzekering 2014 die het beste aansluit bij uw situatie en regel de overstap gratis en snel.

Schrijf je in voor de Zorg Alert!

Ja! Ik wil eind 2014 mijn zorgverzekering vergelijken. Ik ontvang graag info over de zorgpremies in 2015 de wijzigingen in het basispakket van 2015.