Actie! €15 cashback

Heb je afgelopen 6 maanden geld via ons bespaard door het afsluiten van een energiecontract? Dan hebben we goed nieuws! Omdat we onze trouwe klanten waarderen, ontvang je tijdelijk extra korting. Als je namelijk vóór 30 april nog een keer overstapt voor een ander product, dan ontvang je €15,- extra van ons op je bankrekening. Zo ben je extra voordelig uit.

 

“De afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen die overstappen van energieleverancier. Iedereen wil immers besparen op zijn of haar energierekening. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je ook honderden euro’s kunt besparen op andere producten door ieder jaar over te stappen.”

Fleur Ribbink, Lead Customer Happiness

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden cashback via Overstappen.nl

De voorwaarden van de cashback actie via Overstappen.nl zijn als volgt:

 • De actie geldt alleen indien je een geldige e-mail hebt ontvangen van Overstappen.nl waarin wordt gecommuniceerd dat je een cashback kan krijgen van €15,- euro.
 • Je komt alleen in aanmerking indien je via Overstappen.nl een ander product aanvraagt met hetzelfde e-mailadres waarmee je je vorige aankoop hebt gedaan.
 • De volgende producten vallen onder de cashback-actie: energie, internet/bellen/tv, autoverzekering, dierenverzekering, sim-only/mobiele abonnementen.
 • Je komt in aanmerking voor de actie als je je vorige aankoop en de tweede (of derde of vierde) aankoop tussen 01-09-2020 en 30-04-2021 hebt gedaan.
 • Je komt alleen in aanmerking als de leverancier/verzekeraar/provider je aanvraag accepteren én je eerste termijnbedrag en maandpremie succesvol zijn afgeschreven.
 • De actie loopt van 29-03-2021 t/m 30-04-2021.
 • Actie niet te combineren met andere acties.
 • Ontvanger gaat na het indienen van de aanvraag akkoord met de algemene voorwaarden van Overstappen.nl.
 • In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behoudt Overstappen.nl zich het recht voor om niet uit te keren.
 • Overstappen.nl behoudt het recht om de actie tussentijds te wijzigen of te beëindigen.

Als je vragen en/of klachten hebt over deze actie, kun je je ons e-mailen op cashback@overstappen.nl. Zodra wij van de leverancier/verzekeraar/provider de bevestiging ontvangen en je aan alle genoemde voorwaarden voldoet, maken wij het bedrag automatisch over naar je bankrekening. We sturen je per e-mail een bevestiging hiervan. Het duurt ongeveer acht tot tien weken, voordat het geld op je rekening is gestort.

Actievoorwaarden

Belangrijke informatie – Extra Voorwaarden

Kom je in aanmerking voor de cashback, maar sluit je het product niet direct via onze website af, maar op de pagina van de leverancier of verzekeraar? Dan hebben we wellicht niet al je gegevens. In dat geval gelden onderstaande extra voorwaarden.

We hebben onder andere deze gegevens van je nodig:

 • voor- en achternaam;
 • aanschafdata van beide producten;
 • ordernummer van beide producten;
 • naar welke aanbieder (verzekeraar/leverancier/provider etc.) je bent overgestapt.

Mail deze gegevens naar cashback@overstappen.nl om in aanmerking te komen voor de €15,- cashback. Op deze manier kunnen wij controleren of je aan de voorwaarden voldoet en maken we binnen 10 weken het bedrag naar je rekening over, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Waar ga jij op besparen?

Autoverzekering

Net een nieuwe auto gekocht of zit je al jaren bij dezelfde verzekeraar? Stap dan over en bespaar ieder jaar door over te stappen.

Internet, bellen, TV

Zit je al jaren bij dezelfde provider? Dan kan het zijn dat je provider niet meer de beste deal heeft. Check hier of je nog goed zit.

Energie

Wil je ook besparen op je energiekosten? Bekijk dan onze deals en bespaar ieder jaar door over te stappen.

Sim only

Op zoek naar een goedkoop sim-only abonnement? Bij ons vergelijk je eenvoudig alle sim-onlyproviders van Nederland.

Dierenverzekering

Als dierenliefhebber wil je de beste zorg voor je huisdier. Met onze vergelijker zie je direct welke verzekering bij jouw dier past.

Waar ga jij op besparen?

Autoverzekering

Internet, bellen en TV

Energie

Sim only

Dierenverzekering

Waarom besparen via Overstappen.nl?

 • Bespaar ieder jaar opnieuw

  In onze vergelijker zie je snel de beste deal voor jou. Hierdoor kan je ieder jaar besparen. Stap direct en gemakkelijk over.

 • Ruim 1.233.074 overstappers gingen je voor

  Overstappers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 en daar zijn wij enorm trots op!

 • Wij staan voor je klaar

  Hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Algemene voorwaarden Overstappen.nl

Overstappen.nl behoudt het recht om de actie tussentijds te wijzigen of stop te zetten. Op de actie zijn de algemene voorwaarden van Overstappen.nl van toepassing. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande contactopties.

bellen
Bel
Binnen: 1 minuut
whatsapp
Whatsapp
Binnen: 15 minuten
mailen
Mail
Binnen: 2 uur
chatten
Chat
Begin chat
Binnen: 4 minuten

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.