AON Direct autoverzekering

Contactgegevens
088 - 810 81 90
Vul in en bereken je premie

Aon Direct is een online verzekeraar die diverse particuliere schadeverzekeringen aanbiedt, waaronder de Aon Direct autoverzekering. De verzekeraar maakt deel uit van Aon Verzekeringen. Deze verzekeringsmakelaar maakt op zijn beurt deel uit van Aon plc in Londen met vestigingen in ruim 120 landen.

Online verzekeringen

De Aon Direct autoverzekering kan tegen scherpe premies worden aangeboden. Dit komt omdat Aon Direct op grote schaal met verzekeraars onderhandelt voor voordelige premies. Daarnaast worden bij Aon Direct alle zaken en verzekeringsprocessen online georganiseerd via een digitale polismap. De verzekeringen van Aon Direct zijn alleen via de website of telefonisch af te sluiten.

Aon Direct autoverzekering vergelijken

Aon Direct kiest ervoor om niet in onze vergelijker te worden opgenomen. Toch ga je op Overstappen.nl eenvoudig na of de Aon Direct de voordeligste optie is, door deze met onze uitkomsten te vergelijken. Op basis van je gegevens en gewenste dekkingen tonen wij de verzekeringen waar je voor in aanmerking komt. De goedkoopste autoverzekeringen staan bovenaan.

Overstappen van autoverzekering

Door over te stappen van autoverzekering bespaar je al snel honderden euro’s op jaarbasis. Je moet zelf je huidige autoverzekering opzeggen. Maak hiervoor gebruik van onze overstapservice. Het is raadzaam om je autoverzekering pas op te zeggen als je bent geaccepteerd door de nieuwe verzekeraar.

Besparen op je autoverzekering

De premies van autoverzekeringen lopen sterk uiteen. De duurste autoverzekering biedt niet standaard de beste dekking. Er zijn ook voordelige autoverzekeringen met een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Neem de tijd om over te stappen en bespaar tot € 200 op je jaarlijkse premie.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.