Bovag autoverzekering

Contactgegevens
024-366 56 97
Vul in en bereken je premie

Bovag is de brancheorganisatie voor ondernemers die zich bezig houden met mobiliteit, zoals autoverhuurders, verkeersopleidingen, autoverkopers en tankstations. Bedrijven die zijn aangesloten bij Bovag voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovag biedt nu ook een autoverzekering aan.

Dekkingen Bovag autoverzekering

Bovag autoverzekering is beschikbaar in verschillende dekkingen. Er kan gekozen worden voor een basis-autoverzekering of plus-autoverzekering. De plus-autoverzekering kent een ruimere nieuwwaarderegeling en heeft andere extra’s.

Bovag autoverzekering niet meegenomen in vergelijker

Bovag is een van de verzekeringen die niet is opgenomen in de vergelijker van autoverzekeringen. Sommige autoverzekeraars stellen de premies niet beschikbaar voor de vergelijking. Of ze kunnen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening niet in de autoverzekering-vergelijking worden opgenomen.

Zelf Bovag vergelijken

Kom erachter of Bovag de voordeligste autoverzekering is. Op basis van je gegevens krijg je een overzicht van de scherpst geprijsde autoverzekeringen. Vervolgens kun je zelf premie en voorwaarden van de Bovag autoverzekering vergelijken met de top 3 van onze vergelijker. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Besparen op je autoverzekering via Overstappen.nl

Vergelijken en overstappen loont. Door grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars valt er genoeg op premie te besparen. Je kunt tot wel € 200 op je autoverzekering besparen. Een dure autoverzekering heeft overigens niet per se een betere dekking. Een goedkope autoverzekering afsluiten kan een prima keuze zijn.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.