Bovemij autoverzekering

Bovemij

Contactgegevens
024-366 56 82
Vul in en bereken je premie

Bovemij is een verzekeraar die via onafhankelijke verzekeringsadviseurs schadeverzekeringen aanbiedt aan zowel particulieren als bedrijven. Bovemij heeft meer dan 50 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en richt zich met name op de mobiliteitsbranche.

Onderdeel van BOVAG

Bovemij is onderdeel van BOVAG, de brancheorganisatie van 10.000 ondernemers in de mobiliteitsbranche. De naam BOVAG is terug te vinden in de naam van Bovemij: BOvag VErzekeringsMaatschappIJ. Bovemij is in 1963 opgericht omdat het BOVAG-bestuur graag een eigen verzekeringsmaatschappij voor BOVAG-leden wilde oprichten. De eerste polis van de verzekeraar was een garagepolis.

Bovemij autoverzekering

Een autoverzekering mag uiteraard niet ontbreken in het verzekeringspakket van Bovemij. De Bovemij autoverzekering richt zich vooral op professionals in de mobiliteitsbranche. De Bovemij autoverzekering bestaat uit een basisdekking (WA, beperkt casco of volledig casco) en is uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen. De autoverzekering is af te sluiten via een Bovemij-medewerker in de regio of via onze vergelijker.

Autoverzekeringen vergelijken

De autoverzekering van Bovemij staat niet in onze vergelijker. Voor meer gegevens over de autoverzekeringen kun je naar de website van Bovemij gaan. Wij raden je aan om altijd te blijven vergelijken met andere verzekeraars. Dit kan gemakkelijk op Overstappen.nl. Vul in onze vergelijker je gegevens en gewenste dekking in en wij tonen een overzicht van autoverzekeringen waarvoor je in aanmerking komt. Dit kun je dan gemakkelijk zelf vergelijken met de verzekering van Bovemij.

Overstappen van autoverzekering

Wil je overstappen van autoverzekeraar en besparen op je maandelijkse premie? Gebruik dan onze opzegservice om je eigen autoverzekering op te zeggen. De duurste autoverzekering is niet per se de beste. Daarnaast lopen de premies van autoverzekeraars sterk uiteen. Je autoverzekering vergelijken en overstappen is de moeite waard.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.