Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Centraal Beheer autoverzekering

Centraal Beheer Achmea, onderdeel van Achmea, is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Centraal beheer is bekend van de reclame ‘Even Apeldoorn bellen’. De verzekeraar is zodoende in Apeldoorn gevestigd en is een van de grootste verzekeraars in Nederland.

Financiële producten

Centraal Beheer Achmea biedt een breed scala aan verzekeringen, spaarproducten, hypotheken en leningen. Het bedrijf heeft 22.000 medewerkers in dienst en vestigingen door het hele land. Centraal Beheer Achmea begon in 1909 als een klein administratiekantoor voor werkgeversverzekeringen.

Autoverzekering vergelijken

Dekking door Centraal Beheer

Centraal Beheer biedt 3 verschillende dekkingen. Klik hieronder op een product voor de verzekeringskaart. Daarop vind je uitgebreide informatie over de dekking.

Voordelen Centraal Beheer Achmea

  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie door een aangesloten garage
  • 3 jaar aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal
  • 24/7 bereikbare service en afhandeling van schade

Dekking autoverzekering Centraal Beheer Achmea

Bij Centraal Beheer Achmea sluit je een WA-autoverzekering af die je desgewenst kunt uitbreiden met verschillende modules zoals:

  • ruit
  • diefstal en inbraak
  • brand, storm en natuur
  • aanrijding en vandalisme.

Selecteer je alle modules dan ben je allrisk verzekerd. De autoverzekering kan desgewenst uitgebreid worden met de volgende aanvullende dekkingen: no-claimbeschermer, pechhulp Nederland, pechhulp buitenland, ongevallenverzekering inzittenden, schadeverzekering inzittenden en rechtsbijstand.

Centraal Beheer Achmea autoverzekering vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Je kunt in onze vergelijker de Centraal Beheer Achmea autoverzekering eenvoudig vergelijken met het aanbod van andere autoverzekeraars. Op basis van je gegevens tonen wij een top 3 van goedkoopste autoverzekeringen, waarvoor je in aanmerking komt.

Besparen door overstappen

De prijsverschillen tussen de verschillende autoverzekeraars zijn enorm. Je kunt tot wel € 200 besparen op de premie van je autoverzekering via Overstappen.nl. Bij ons vind je eenvoudig de goedkoopste autoverzekering die je direct online kunt afsluiten. Gebruik onze opzegservice om je huidige autoverzekering zelf op te zeggen.

Autoverzekering vergelijken

« Terug naar autoverzekeraars