Crisper autoverzekering

Crisper autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Per 1 december 2013 is Crisper gestopt. Klanten met een autoverzekering van Crisper worden overgenomen door Budgio.

Over Crisper

Autoverzekeraar Crisper was een label van ASR. De verzekeraar bood autoverzekeringen aan particulieren. Klanten konden bij Crisper alles online regelen, van het melden van schade tot het aan- en uitzetten van dekkingen.

Dekkingen Crisper autoverzekering

Crisper kende de volgende basisdekkingen voor de autoverzekering:

  • WA autoverzekering
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

De autoverzekering van Crisper kon uitgebreid worden met de volgende aanvullende dekkingen: accessoires boven € 500, schadeverzekering inzittenden en rechtsbijstand.

Dit waren de voordelen van Crisper autoverzekering

  • Dagelijks je autoverzekering opzeggen of dekkingen wijzigen
  • Klanten konden alles online regelen
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor schade
  • Geen polis- en administratiekosten
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Crisper vergelijken met andere autoverzekeraars

Op Overstappen.nl kun je achterhalen welke autoverzekeraar voor jou de goedkoopste autoverzekering heeft. Autoverzekeringen vergelijken doe je snel en eenvoudig via onze vergelijker. Wij tonen de goedkoopste autoverzekeringen op basis van je gegevens en gewenste dekking. Keuze gemaakt? Dan kun je direct online de autoverzekering afsluiten.

Bespaar tot wel € 200

Je bespaart door over te stappen tot wel € 200 per jaar op premie. Er zijn namelijk grote premieverschillen tussen autoverzekeraars. Een duurdere autoverzekering is niet per se beter dan een goedkopere autoverzekering. Het is daarom slim om geregeld na te gaan of je huidige autoverzekering nog steeds de beste keuze is.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.