De Zeeuwse autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar De Zeeuwse biedt diverse schadeverzekeringen aan particulieren en bedrijven in de regio Zuidwest Nederland. De Zeeuwse is een volle dochter van De Goudse, een landelijke verzekeringsmaatschappij. De Zeeuwse is gevestigd in Middelburg en richt zich op de regionale markt. 

Via assurantieadviseurs

De Zeeuwse werkt met onafhankelijke assurantieadviseurs die onder andere de verzekeringen van De Zeeuwse aan klanten aanbieden. De regionale verzekeraar bestaat meer dan 70 jaar. De Zeeuwse was eerst een handelsnaam van de Algemene Zeeuwse Verzekering Maatschappij NV. Sinds deze begin 2012 fuseerde met De Goudse, is De Zeeuwse een handelsnaam van De Goudse.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Dekkingen De Zeeuwse autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van De Zeeuwse:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkte Cascodekking
  • WA + Volledige Cascodekking

De Zeeuwse kent de volgende aanvullende dekkingen: accessoirepakket (voor na aankoop aangebrachte accessoires), bonusbeschermer, ongevallenverzekering inzittenden, verkeersschadeverzekering, rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen.

De Zeeuwse autoverzekering niet meegenomen in de vergelijker

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeraars in Nederland. De Zeeuwse autoverzekering is een van de autoverzekeraars die helaas niet opgenomen is in onze vergelijking. Sommige autoverzekeraars stellen de premies niet beschikbaar voor de vergelijking. Of ze kunnen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening niet in de autoverzekering-vergelijking worden opgenomen.

Zelf De Zeeuwse vergelijken

Op Overstappen.nl kun je desgewenst zelf het aanbod van De Zeeuwse autoverzekering vergelijken met de top 3 uit onze vergelijker van autoverzekeringen. Vul je gegevens, zoals kenteken, postcode en gewenste dekking in en je krijgt de voordeligste autoverzekeringen in beeld. De autoverzekering van je keuze sluit je eenvoudig online af. Of je kiest voor De Zeeuwse autoverzekering.

Premie besparen via Overstappen.nl

Er zit een behoorlijk prijsverschil in premie tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering. Premies vergelijken en overstappen kan een besparing opleveren van tot wel € 200. Controleer nu of je huidige autoverzekering nog steeds de beste keuze is.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.