Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Generali autoverzekering

De Generali Group is 1 van de 3 grootste verzekeraars in Europa en richt zich op de particuliere en zakelijke markt. Generali’s verzekeringen zijn af te sluiten via tussenpersonen. De verzekeringsgroep valt onder de multinational Generali Group, die over de hele wereld verzekeringen aanbiedt.

Intermediaire verzekeraar

Generali richt zich op zowel ondernemingen, ondernemers als op particulieren. Generali is een intermediaire verzekeraar en biedt dus niet direct aan de klant verzekeringen aan. Je kunt via tussenpersonen, ´gevolmachtigde agenten´ en onze vergelijker de Generali Autoverzekering afsluiten.

Autoverzekering vergelijken

Voordelen autoverzekering van Generali

  • Kiezen voor een hoger eigen risico, dus lagere premie
  • Een 2e auto met dezelfde korting verzekeren
  • Persoonlijke service

Dekkingen Generali autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Generali:

Bovenstaande autoverzekeringen zijn uit te breiden met een no-claimbeschermer, verhaalservice en een ongevallen-inzittendendekking.

Generali vergelijken met andere autoverzekeraars

Wil je weten of Generali een geschikte autoverzekering voor je heeft? Bij overstappen.nl vergelijk je eenvoudig het merendeel van de autoverzekeraars in Nederland. Op basis van je gegevens krijg je een top 3 van de goedkoopste autoverzekeringen waar je voor in aanmerking komt. Keuze gemaakt? Sluit de autoverzekering direct online af.

Besparen met Overstappen.nl

De premies van autoverzekeraars verschillen sterk. Wil je tot wel € 200 per jaar besparen? Kijk dan of je huidige autoverzekeraar de beste keuze is. Blijkt een andere autoverzekering voordeliger te zijn? Stap dan over. Je kunt direct online een autoverzekering afsluiten. Je huidige autoverzekeraar kun je opzeggen met onze opzegservice.

« Terug naar autoverzekeraars