Generali autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Generali Nederland N.V. bestaat sinds februari 2018 niet meer, omdat het onderdeel is geworden van a.s.r. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. De Generali Group was 1 van de 3 grootste verzekeraars in Europa en richtte zich op de particuliere en zakelijke markt.

Over Generali

Generali richtte zich in het verleden op ondernemingen en particulieren. Generali was een intermediaire verzekeraar en bood dus niet direct aan de klant verzekeringen aan. Je kon via tussenpersonen, ‘gevolmachtigde agenten’ en onze vergelijker de Generali Autoverzekering afsluiten.
autoverzekering Generali

Voordelen van een Generali autoverzekering

  • Kiezen voor een hoger eigen risico, dus lagere premie
  • Een 2e auto met dezelfde korting verzekeren
  • Persoonlijke service
[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/autoverzekering/”]

Autoverzekering Generali vergelijken

Als je op zoek bent naar een autoverzekering houdt er dan rekening mee dat Generali overgenomen is door a.s.r. sinds februari 2018. Wil je weten of a.s.r. een geschikte autoverzekering voor je heeft? Bij overstappen.nl vergelijk je eenvoudig het merendeel van de autoverzekeraars in Nederland. Op basis van je gegevens krijg je een top 3 van de goedkoopste autoverzekeringen waar je voor in aanmerking komt. Keuze gemaakt? Sluit de autoverzekering direct online af.

Autoverzekering van Generali afsluiten

Door de overname van Generali door a.s.r. kun je geen Generali autoverzekering meer afsluiten. Je kunt natuurlijk wel een a.s.r. autoverzekering afsluiten via Overstappen.nl.

De premies van autoverzekeraars verschillen sterk. Wil je tot wel € 200 per jaar besparen? Kijk dan of je huidige autoverzekeraar de beste keuze is. Blijkt een andere autoverzekering voordeliger te zijn? Stap dan over. Je kunt direct online een autoverzekering afsluiten. Je huidige autoverzekeraar kun je opzeggen met onze opzegservice.

autoverzekering Generali
[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/autoverzekering/”]

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlGenerali
Vergelijken van verzekeringenJaNee
Afsluiten van je verzekeringNeeJa
Opsturen van je verzekeringspapierenNeeJa
Wijzigingen en schade afhandelingNeeJa
Innen (maandelijkse) premieNeeJa
Schadelast dragenNeeJa

Schade melden bij Generali

Heb je schade? Generali is overgenomen door a.s.r. waardoor je nu met a.s.r. contact zult moeten opnemen. Je kunt je schade doorgeven aan je verzekeringsadviseur of via het schadeformulier. Er wordt dan binnen 10 dagen contact met je opgenomen over de behandeling van je schade. Voor telefonisch contact met a.s.r. bel je: (030) 278 00 00. In geval van ruitschade neem je direct contact op met Glasgarant. Voor noodhulp kun je 24 uur per dag en zeven dagen per week contact opnemen met de hulpdienst van a.s.r. via (030) 256 77 77.
autoverzekering Generali

Een autoverzekering bij Generali opzeggen

Generali is in februari 2018 onderdeel van a.s.r. geworden. Als je nog een verzekering hebt van Generali en deze wilt opzeggen, dan kun je met de adviseur van a.s.r. of met de afdeling polisbeheer contact opnemen. Je kan bellen naar 088 668 08 20 of mailen naar schadegnl@asr.nl.

Contactgegevens Generali

Heb je vragen over je Generali autoverzekering? Neem dan contact op met een adviseur van a.s.r. of met de afdeling polisbeheer. Contactgegevens voor de afdeling polisbeheer:

  • Tel: 088 668 08 20
  • E-mail: schadegnl@asr.nl
[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/autoverzekering/”]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.