HDI-Gerling autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

HDI-Gerling Verzekeringen richt zich op schadeverzekeringen voor de industriële sector (denk aan verzekering van bouwwerken, aanleg van installaties, machineschade). Je kunt ook bij HDI-Gerling terecht voor algemene schadeverzekeringen, zoals de HDI Gerling autoverzekering.

Verzekeringen HDI-Gerling

HDI-Gerling Verzekeringen biedt verzekeringen aan via tussenpersonen en onze vergelijker. De ontstaansgeschiedenis van deze Rotterdamse industriële verzekeraar gaat terug naar 1978. HDI heeft haar verzekeringen onderverdeeld in de volgende groepen: aansprakelijkheid, brand- en bedrijfsschade, motorrijtuigen (zowel particulier als zakelijk), special lines, technische verzekeringen, transportverzekeringen.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Dekkingen autoverzekering HDI-Gerling

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van HDI-Gerling Verzekeringen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + beperkt casco
  • WA + volledig casco

Eventueel is de autoverzekering uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering inzittenden en rechtsbijstand.

HDI-Gerling Verzekeringen vergelijken met andere autoverzekeraars

HDI-Gerling Verzekeringen kiest ervoor om niet op Overstappen.nl te worden vergeleken met andere verzekeraars. Gelukkig kun je dit heel gemakkelijk zelf, door hun autoverzekering naast onze resultaten te leggen. Je krijgt een overzicht van voordelige autoverzekeringen die aanvraagbaar zijn. Kom erachter of HDI-Gerling de beste verzekering voor je heeft, door deze met andere autoverzekeraars te vergelijken. Je kunt bij ons direct online je autoverzekering afsluiten.

Besparen met de goedkoopste autoverzekering

De prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders van autoverzekeringen zijn enorm. Het loont dus de moeite om autoverzekeringen te vergelijken en over te stappen. Vergelijk nu en vind de goedkoopste autoverzekering. Je kunt tot wel € 200 per jaar besparen op premie.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.