Nationaal Spaarfonds autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Sinds december 2013 kunnen geen verzekeringen meer worden afgesloten bij het Nationaal Spaarfonds. Klanten worden doorverwezen naar OHRA verzekeringen, tevens onderdeel van Delta Lloyd Groep.

Over Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds was een financiële adviesorganisatie die schadeverzekeringen bood op het gebied van onder andere mobiliteit, inboedel, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. De maatschappij is onderdeel is van Delta Lloyd Groep. Verzekeringen konden direct online afgesloten worden.

Dekkingen autoverzekering Nationaal Spaarfonds

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Mini Casco
  • WA + Volledig Casco

De basisdekkingen konden uitgebreid worden met de volgende extra dekkingen: rechtsbijstand, ongevallen-inzittenden en accessoires.

Nationaal Spaarfonds niet opgenomen in vergelijking

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Het Nationaal Spaarfonds is niet in onze vergelijking opgenomen. Autoverzekeraars die niet in onze vergelijking staan stellen geen premies beschikbaar of kunnen niet opgenomen worden vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Besparen door overstappen

Overstappen van autoverzekering is de moeite waard. Er zijn grote premieverschillen tussen autoverzekeraars. Je kunt daarom tot wel € 200 besparen. Een goedkope autoverzekering kan overigens een prima keuze zijn qua dekking.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.