National Academic autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

National Academic autoverzekering is een assuradeur die zich richt op academici, hbo´ers en middelbaar en hoger personeel. De autoverzekeraar biedt naast schadeverzekeringen ook hypotheken aan. National Academic is opgericht in 1994 en gevestigd in Dordrecht. Verzekeringen worden aangeboden via adviseurs.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Overstappen van autoverzekering

Het is verstandig om autoverzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Er zijn namelijk enorme premieverschillen waardoor je tot € 200 per jaar kunt besparen. Ook kwaliteit is belangrijk. Daarom tellen dekking en klantoordeel mee bij het berekenen van de beste autoverzekeringen. Goede dekking en lage premie kunnen prima samengaan.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Ja, ik wil minder premie betalen. Net als 39% van de autobezitters.” button=”Vergelijk autoverzekeringen” funnel=”auto”]
Autoverzekering
[/esos-call-to-action]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.