Nederlanden van Nu autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Nederlanden van Nu biedt diverse schadeverzekeringen aan particulieren die zelf via internet hun verzekeringen willen regelen, zonder intermediair. De autoverzekeraar werd in 2006 opgericht en is een dochteronderneming van Generali Schadeverzekeringen Maatschappij.

Dekkingen Nederlanden van Nu autoverzekering

  • WA Dekking (verplicht)
  • WA Plus
  • WA All Risk

Verder zijn 4 aanvullende verzekeringen mogelijk bij Nederlanden van Nu: Uitbreiding Aanschafwaarderegeling, Ongevallen Inzittendenverzekering, Auto Rechtsbijstand en Pechhulp.

Nederlanden van Nu niet opgenomen in vergelijking

Nederlanden van Nu is helaas niet opgenomen in onze vergelijking van autoverzekeringen, net als enkele andere autoverzekeraars. Zij kunnen daar verschillende redenen voor hebben. Ze willen geen premies beschikbaar stellen of hebben beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Zelf Nederlanden van Nu vergelijken

Bij overstappen.nl vergelijk je 95% van de autoverzekeringen in Nederland. De de beste autoverzekeringen uit onze vergelijking kun je zelf vergelijken met de premie en polisvoorwaarden van Nederlanden van Nu. Zo kun je zelf nog een laatste controleslag doen voor je een autoverzekering uitkiest.

Besparen door overstappen

Het is verstandig om kritisch autoverzekeraars te vergelijken. Hiervoor ben je bij Overstappen.nl aan het goede adres. Zonder al te veel moeite krijg je de beste en goedkoopste autoverzekeringen in beeld. Lage premie en goede dekking kunnen samengaan. Test het nu zelf uit door bij ons autoverzekeringen te vergelijken. Overstappen kan je een mooie besparing opleveren.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.