Neerlandia van 1880 autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

De onderlinge Brandwaarborg-Maatschappij “Neerlandia” is in 1880 in Leeuwarden opgericht. De maatschappij biedt via tussenpersonen diverse verzekeringsproducten aan particulieren. Sinds oktober 2010 is Neerlandia onderdeel van Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. te Amsterdam.

Gericht op particulieren

De schadeverzekeringen van Neerlandia 1880 zijn hoofdzakelijk af te sluiten via onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Een aantal verzekeringen zijn ook via een formulier op de website aan te vragen. De verzekeringen van Neerlandia zijn gericht op motorrijtuigen, huis, gezin en reis. Ook is een pakketpolis mogelijk.

Dekkingen autoverzekering Neerlandia van 1880

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + beperkt casco
  • WA + volledige casco

De autoverzekering is uit te breiden met aanvullende dekkingen voor ongevallen inzittenden, verkeersrechtsbijstand en een caravan- en aanhangerverzekering.

Neerlandia van 1880 niet meegenomen in vergelijker

Neerlandia van 1880 is niet meegenomen in onze vergelijker van autoverzekeringen. Een aantal autoverzekeraars kiest ervoor om niet in de vergelijking opgenomen te worden. Ook komt het voor dat we een autoverzekering niet kunnen opnemen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Zelf de Neerlandia van 1880 autoverzekering vergelijken

U kunt het aanbod van Neerlandia van 1880 desgewenst zelf vergelijken met de top 3 van de vergelijker van Overstappen.nl. Vul je schadevrije jaren, kilometers per jaar en postcode in. Bekijk vervolgens welke autoverzekeraar een voordelige autoverzekering heeft.

Besparen op je autoverzekering via Overstappen.nl

Je kunt tot wel € 200 besparen door je autoverzekering te vergelijken via Overstappen.nl. Vind je de autoverzekering die bij je past? Dan kun je deze direct online afsluiten. De prijsverschillen tussen autoverzekeraars zijn enorm, dus vergelijk autoverzekeringen en begin met besparen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.