Noordhollandsche van 1816

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Noordhollandsche van 1816 is een middelgrote zelfstandige schadeverzekeraar die zich richt op de particuliere markt. De verzekeringen zijn af te sluiten via samenwerkende assurantieadviseurs. De maatschappij uit Oudkarspel hecht veel waarde aan modernisering. Heeft de Noordhollandsche van 1816 voor mij de beste autoverzekering?

Dekkingen autoverzekering Noordhollandsche van 1816

De Noordhollandsche van 1816 autoverzekering is in verschillende varianten beschikbaar:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledige Casco

Noordhollandsche van 1816 niet in vergelijker

De Noordhollandsche van 1816 is niet meegenomen in onze vergelijker van autoverzekeringen. Sommige verzekeraars stellen geen premies beschikbaar. Het kan ook zijn dat we ze niet in de vergelijking kunnen opnemen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Zelf de Noordhollandsche van 1816 autoverzekering vergelijken

Op Overstappen.nl kom je er snel achter welke autoverzekering het voordeligst is. Vul je kenteken, aantal kilometers per jaar en geboortedatum in en je krijgt een overzicht met de voordeligste autoverzekeringen. Vervolgens kun je zelf de top 3 van Overstappen.nl vergelijken met het aanbod van Noordhollandsche van 1816. Zo kun je eenvoudig nagaan of Noordhollandsche van 1816 of een andere verzekeraar de goedkoopste autoverzekering heeft. Begin nu met autoverzekeringen vergelijken.

Overstappen en besparen op je autoverzekering

De premies van autoverzekeraars lopen namelijk sterk uiteen. Een goedkope autoverzekering kan een prima dekking bieden. Door over te stappen kun je tot wel € 200 besparen. Bovendien kun je direct online de autoverzekering afsluiten. Met onze handige standaard opzegbrief zeg je je huidige autoverzekering op. Ga nu naar onze vergelijker en vind de goedkoopste autoverzekering.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.