Onna-onna autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Verzekeraar Onna-onna biedt naast een autoverzekering, afgestemd op vrouwen, ook verzekeringen voor inboedel, opstal, reizen, aansprakelijkheid en gezinsongevallen. Onna-onna werkt samen met verzekeringsmaatschappij AEGON. De verzekeringen, zoals de Onna-onna autoverzekering, zijn zowel via internet als telefonisch af te sluiten.

Dekking Onna-onna autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Onna-onna:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA+
  • WA-Casco

De basisdekking is uit te breiden met bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering, schadeverzekering inzittenden en accessoiredekking.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Onna-onna vergelijken met andere autoverzekeraars

Heeft Onna-onna een geschikte autoverzekering voor je? Vergelijk op Overstappen.nl eenvoudig het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Op basis van je gegevens krijg je een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen. Heb je een keuze gemaakt? Sluit de autoverzekering dan direct online af.

Overstappen en besparen

Je kunt tot wel € 200 besparen door autoverzekeringen te vergelijken en over te stappen. De prijsverschillen tussen autoverzekeraars zijn namelijk groot. Een goedkope autoverzekering kan qua dekking overigens een prima keuze zijn. Het is dus slim om je autoverzekering te vergelijken.