Polis Direct autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Polis Direct is een verzekeringsbemiddelaar die in 1995 werd opgericht. Met 120.000 verzekeringen is Polis Direct de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland. Polis Direct is een onderneming van de Bovémij Verzekeringsgroep die weer onderdeel is van de branchevereniging BOVAG.

Dekkingen Polis Direct autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Polis Direct:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

Polis Direct vergelijken met andere autoverzekeraars

Is de Polis Direct autoverzekering voordelig? Je komt erachter door deze autoverzekering te vergelijken op Overstappen.nl. Op basis van je gegevens (kenteken, postcode, schadevrije jaren en gewenste dekking) zoeken wij voor de goedkoopste autoverzekeringen. De autoverzekering van je eigen keuze sluit je eenvoudig online af.

Direct een autoverzekering afsluiten via Overstappen.nl

Je kunt tot wel € 200 besparen door een goedkopere autoverzekering af te sluiten via Overstappen.nl. De prijsverschillen tussen autoverzekeraars zijn groot en een voordelige autoverzekering kan een prima keuze zijn. De duurste autoverzekering biedt niet per se de beste dekking blijkt uit onderzoek. Vergelijk nu autoverzekeraars, stap over en begin met besparen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.