Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

PolisVoorMij.nl autoverzekering

PolisVoorMij.nl biedt diverse schadeverzekeringen aan particulieren. Hierbij ligt de focus op de PolisVoorMij.nl autoverzekering voor veilige rijders. De online verzekeraar is in 2009 opgericht en verzorgt de acceptatie, polisafgifte, wijzigingen en schadeafhandeling. De verzekeraar werkt samen met Reaal en Fatum, die de schadelast dragen en het financiële risico op zich nemen.

Onderdeel van Adaptto

PolisVoorMij.nl is onderdeel van de Adaptto Groep. Dit is een bedrijf dat financiële dienstverleners ondersteunt en samen met hen nieuwe proposities uitwerkt. De online verzekeraar werkt samen met Alblasserwaardsche Assurantiën, tevens onderdeel van Adaptto.

Autoverzekering vergelijken

PolisVoorMij.nl autoverzekering

De focus van internetverzekeraar ligt op de PolisVoorMij.nl autoverzekering. De autoverzekering is onderscheidend omdat alleen veilige rijders de autoverzekering kunnen afsluiten. De verzekering is niet beschikbaar voor automobilisten met negatieve schadevrije jaren en dure auto’s. Automobilisten die veilig rijden krijgen extra korting als zij bij PolisVoorMij.nl een autoverzekering afsluiten.

PolisVoorMij.nl autoverzekering vergelijken

Is de PolisVoorMij.nl autoverzekering de beste keuze? Je komt er snel achter via onze vergelijker van autoverzekeringen. Op basis van je gegevens zie je in onze vergelijker voor welke autoverzekeringen je in aanmerking komt. Deze hebben we op premiehoogte gerangschikt, zodat je snel de goedkoopste autoverzekering kan vinden.

Overstappen van autoverzekering

Is de PolisVoorMij.nl autoverzekering de beste keuze? Dan kun je direct online de autoverzekering afsluiten. Je kunt zelf je huidige autoverzekering opzeggen met behulp van onze opzegbrief. Stap over en bespaar op je maandelijkse premie. Er zijn voldoende besparingsmogelijkheden want de premies van autoverzekeraars lopen op jaarbasis al snel meer dan € 200 uiteen.

« Terug naar autoverzekeraars