Premio autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Premio Verzekeringen biedt aan particulieren verzekeringen aan op gebied van aansprakelijkheid & recht, mobiliteit & recreatie en familie & wonen. Premio is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Bij deze autoverzekeraar kun je alles online regelen waardoor scherpe premies mogelijk zijn.

Dekkingen van Premio autoverzekering

  • WA (verplicht)
  • WA Mini Casco
  • WA All-Risks

Naast bovenstaande basisdekkingen kun je je autoverzekering uitbreiden met een ongevallen-inzittendenverzekering, rechtsbijstand en een accessoiresverzekering.

Premio niet opgenomen in vergelijking

Premio verzekeringen is net als enkele andere autoverzekeraars niet opgenomen in onze vergelijking. Op Overstappen.nl vergelijk je het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Een aantal autoverzekeraars zijn niet meegenomen omdat ze bijvoorbeeld geen premies beschikbaar willen stellen.

Zelf de Premio autoverzekering vergelijken

De uitkomst van onze vergelijking, een top 3 van goedkoopste autoverzekeringen voor je persoonlijke situatie, kun je desgewenst zelf vergelijken met het aanbod van de Premio autoverzekering. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt voor een autoverzekering.

Stap over en bespaar

Door autoverzekeraars met elkaar te vergelijken en over te stappen kun je gemiddeld € 200 per jaar besparen op je autoverzekeringspremie. Op basis van je type auto, leeftijd en schadevrije jaren krijg je de goedkoopste autoverzekeringen in een overzicht. Je autoverzekeringen opzeggen doe je met onze handige standaard opzegbrief.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.