Queens autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Update: begin 2014 heeft De Goudse verzekeringen besloten om Queens op te heffen.

Verzekeraar Queens richtte zich op de wensen en behoeften van haar vrouwelijke klanten. Queens ontstond uit een initiatief van Felison Assuradeuren en De Goudse Verzekeringen. Je kon naast een autoverzekering ook bedrijfsverzekeringen en de verzekering van uw feest of bruiloft regelen bij Queens.

Dekkingen Queens autoverzekering

  • WA
  • WA plus beperkt casco
  • WA plus volledig casco

Je kon ook kiezen voor 3 aanvullende dekkingen: een inzittendendekking, bonusbeschermer en een rechtsbijstanddekking.

Voordelen Queens

  • Handtas en inhoud tot € 800 verzekerd
  • 3 jaar nieuwwaarderegeling
  • Tot € 500 verzekerd bij diefstal vergoeding van sleutels en vervanging van sloten

Queens niet opgenomen in vergelijking

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Queens was niet opgenomen in onze vergelijking. Sommige autoverzekeraars willen geen premies beschikbaar stellen of hebben beperkende productvoorwaarden waardoor ze niet vergeleken kunnen worden.

Bespaar door autoverzekeringen te vergelijken

Vanwege enorme premieverschillen kun je veel besparen door geregeld autoverzekeringen te vergelijken. Je kunt tot € 200 besparen door over te stappen van autoverzekering. Een goedkope autoverzekering kan overigens een prima dekking bieden. De vergelijker kijkt niet alleen naar premiehoogte maar ook naar dekking en klantoordeel.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.