Route Mobiel autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Route Mobiel is bij veel Nederlanders vooral bekend als aanbieder van pechhulp in Nederland en Europa. Route Mobiel biedt naast hulp in nood onderweg ook financiële producten aan die met ‘onder weg’ te maken hebben, zoals een reisverzekering en de Route Mobiel autoverzekering.

Route Mobiel autoverzekering

Het voordeel van pechhulp en de autoverzekering bij 1 aanbieder is dat de automobilist maar 1 telefoontje hoeft te plegen om hulp in nood te krijgen. De Route Mobiel autoverzekering biedt naast de basisdekking (WA, beperkt of volledig casco) ook een inzittendenverzekering en rechtsbijstandverzekering. De autoverzekering heeft gunstige voorwaarden als je de autoverzekering wilt opzeggen.

Route Mobiel autoverzekering niet in vergelijker

Omdat wij niet over productinformatie over Route Mobiel beschikken is de verzekeraar niet opgenomen in onze vergelijker. Een aantal autoverzekeraars kiest er voor om niet in vergelijkers opgenomen te worden. Soms kunnen wij hen niet opnemen vanwege beperkende productvoorwaarden of diensten.

De dekking van Route Mobiel

Route Mobiel heeft 3 verschillende verzekeringen:

Zelf Route Mobiel autoverzekering vergelijken

Wil je weten of Route Mobiel de beste verzekering is, dan kun je het aanbod van Route Mobiel neerleggen naast de vergelijkingsresultaten van onze vergelijker van autoverzekeringen. Op basis van je persoonlijke gegevens en situatie tonen wij een top 3 en totaaloverzicht van de goedkoopste autoverzekeringen.

Overstappen van autoverzekering

Overstappen van autoverzekeraar loont. Je kunt tot wel € 200 besparen op je premie. Er zijn namelijk grote premieverschillen tussen autoverzekeraars. De duurste autoverzekering biedt trouwens niet automatisch de beste dekking. Wil je overstappen van autoverzekering? Dan kun je je eigen autoverzekering opzeggen met behulp van onze opzegbrief.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.