Van Kampen Groep autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Van Kampen Groep (VKG) is een volmachtbedrijf die voor diverse verzekeringsmaatschappijen optreedt als gevolmachtigde agent. VKG is bevoegd om voor de verzekeraar polissen uit te geven en schades af te wikkelen. De verzekeringen zelf worden aangeboden door financiële tussenpersonen aan zowel de particuliere als zakelijke markt.

Full service provider

De Van Kampen Groep vervult voor tussenpersonen de rol van full service provider. VKG ondersteunt financiele tussenpersonen door het aanbieden van een administratiesysteem en een backoffice voor persoonlijke ondersteuning. Via volmachtbedrijf VKG hebben tussenpersonen toegang tot de financiële producten van meer dan 150 maatschappijen.

Van Kampen Groep autoverzekering

De Van Kampen Groep heeft eigen huismerk-verzekeringsproducten ontwikkeld, waaronder de Van Kampen Groep autoverzekering. Deze autoverzekeringen zijn opgenomen in onze vergelijker van autoverzekeringen. Zo kun je via onze vergelijker van autoverzekeraars eenvoudig zien of de Van Kampen Groep autoverzekering de goedkoopste keuze is.

Je autoverzekering vergelijken

Is het al lang geleden dat je je autoverzekering onder de loep hebt genomen? Er komen continu nieuwe autoverzekeraars op de markt die zich onderscheiden met scherpe premies. Kijk dus nu of je huidige autoverzekeraar nog steeds het beste aanbod heeft. Je kunt eenvoudig je autoverzekering vergelijken in onze vergelijker van autoverzekeringen.

Overstappen van autoverzekering

Overstappen van autoverzekering is de moeite waard omdat de premies van autoverzekeringen sterk uiteenlopen. Wil je ook besparen op je maandelijkse premie? Sluit dan direct online een goedkope autoverzekering af. Je kunt met onze standaard opzegbrief je huidige autoverzekering opzeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.