Verzeker-je-auto autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Verzeker-je-auto is onderdeel van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor (NAVK). De NAVK werd in 1981 opgericht en werkt samen met de verzekeringsmaatschappij Nederlanden van Nu.

Dekkingen autoverzekering Verzeker-je-auto

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA Plus
  • WA Allrisk

De basisdekkingen kunnen uitgebreid worden met de volgende extra dekkingen: no-claimbescherming, ongevallen inzittenden en rechtsbijstand.

Verzeker-je-auto niet opgenomen in vergelijking

Verzeker-je-auto is niet in onze vergelijking opgenomen. Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Autoverzekeraars die niet in onze vergelijking zijn opgenomen stellen geen premies beschikbaar. Of ze kunnen niet opgenomen worden vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Zelf Verzeker-je-auto vergelijken

Heb je bij Overstappen.nl een top 3 van de goedkoopste autoverzekeringen voor je persoonlijke situatie? Dan kun je deze top 3 desgewenst zelf vergelijken met de voorwaarden en tarieven van Verzeker-je-auto. Zo weet je zeker dat je een goede autoverzekering kiest.

Overstappen en besparen

Overstappen van autoverzekering is de moeite waard. Er zijn grote premieverschillen tussen autoverzekeraars. Je kunt tot wel € 200 op jaarbasis besparen. Een goedkope autoverzekering en goede dekking kunnen overigens prima samengaan.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.