Whoosz autoverzekering

Whoosz autoverzekering

Contactgegevens
072 - 518 11 81
schade@turien.nl
Vul in en bereken je premie

De Whoosz autoverzekering hanteert “het nieuwe rijden”: de korting op de premie van je autoverzekering wordt gebaseerd op hoe veilig je rijdt. Whoosz heeft deze verzekering speciaal voor bestuurders die een leeftijd onder de 35 jaar hebben, zodat ook jonge bestuurders een scherpe premie voor hun autoverzekering kunnen betalen.

Over Whoosz

Ben je verzekerd bij Whoosz, dan heb je te maken met Turien & Co. Zij voeren het beheer van de Whoosz autoverzekering. Met de app Flo meet de verzekeraar je rijgedrag. Denk hierbij aan je acceleratie, hoe je remt en je bochtengedrag. Aan het einde van elke rit krijg je een score van tussen de 0 en 100 die gedeeld wordt met Whoosz. Moet je autoverzekering verlengd – oftewel geprolongeerd – worden? Dan krijg je de gemiddelde score van al je ritten als korting in euro’s op je autoverzekeringspremie voor een jaar. Is er tweehonderdvijftig kilometer met de Flo-app geregistreerd, dan ontvang je nog eens extra korting.

Whoosz autoverzekering

Voordelen van een Whoosz autoverzekering

  • Als je veilig rijdt, krijg je korting;
  • Alleen de ritscore wordt gedeeld, dus fijn voor de privacy;
  • Netjes rijden betekent goed voor het milieu.

Aanvullende dekkingen Whoosz autoverzekering

  • Schadeinzittenden verzekering;
  • Rechtsbijstand.

Bonus/malus bij Whoosz

Naast de korting op basis van rijgedrag, wordt er bij Whoosz ook korting berekend met de bonus-malus-ladder. Hoe meer schadevrije jaren je opbouwt, hoe hoger je op de ladder komt en hoe meer korting je krijgt. Voor meer uitleg over deze ladder kijk je op onze pagina met uitleg over de bonus-malus-ladder.

Autoverzekering Whoosz vergelijken

Als je een autoverzekering wilt die de korting op je autoverzekeringspremie baseert op rijgedrag, dan is Whoosz geschikt voor jou. Bij Overstappen.nl bieden we de deze autoverzekering niet aan, maar je vindt hier wel een groot aanbod van andere autoverzekeringen. Maak dus snel een vergelijking en je ziet welke autoverzekering het beste bij jou past.

Autoverzekering van Whoosz afsluiten

Wil je geen autoverzekering op basis van rijgedrag, plaats dan je gegevens in de vergelijker van Overstappen.nl. Je vindt hier meteen de beste deal van en je kunt deze autoverzekering in de vergelijker direct afsluiten.

Schade melden bij Whoosz

Wil je schade melden bij Whoosz, dan kun je terecht bij Turien & Co Assuradeuren. Zij voeren het beheer van deze autoverzekering. Schade melden is mogelijk op verschillende manieren.

Telefonisch: 072 – 518 11 50 (ma-vr 8.30 – 17.00)
VHD alarmcentrale voor noodsituaties: 088 877 80 35
Schriftelijk: Turien & Co. Assuradeuren, Postbus 216, 1800 AE Alkmaar
E-mail: schade@turien.nl
Via je mobiel: www.mobielschademelden.nl

Een autoverzekering bij Whoosz opzeggen

Whoosz heeft samenwerkingsverbanden met onafhankelijke assurantieadviseurs. Wil je je autoverzekering opzeggen? Neem dan contact op met je assurantieadviseur.

Contactgegevens Whoosz

Als je contact wilt met Turien & Co – het beheer van Whoosz -, vul dan het contactformulier in of neem contact op per telefoon of post.
Telefoonnummer: 072 – 518 11 81
Adres: Turien & Co, Antwoordnummer 618, 1800 VB Alkmaar

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.