Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

WitGeld.nl autoverzekering

WitGeld.nl is een verzekeringslabel van Nationale Nederlanden die zich richt op de particuliere markt. WitGeld.nl biedt naast de WitGeld.nl autoverzekering ook andere schadeverzekeringen en een overlijdensrisicoverzekering aan. Achter de verzekeraar zit een kleine groep gemotiveerde mensen die eerlijke verzekeringen hoog in het vaandel heeft staan.

Online verzekeraar

De WitGeld.nl autoverzekering is uitsluitend online aan te vragen via het eigen verzekeringsplatform. De verzekeraar streeft ernaar zo veel mogelijk verzekeringsprocessen te automatiseren. Via een eigen dossier kan de verzekerde schades melden en inzicht krijgen in incasso’s. WitGeld.nl heeft Nationale Nederlanden als risicodrager, maar heeft eigen verzekeringsproducten ontwikkeld, zoals de WitGeld.nl autoverzekering.

Belangrijke waarden van WitGeld.nl zijn: eerlijkheid, betrouwbaarheid en gemak. Deze vormen de basis van de verzekeringen. Verder zet de verzekeraar zich in om verzekeren simpel te maken. Het team werkt hard aan te begrijpen voorwaarden, een aanpasbare dekking en verzekeringen die aan en uit te zetten zijn.

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk Witgeld.nl met andere autoverzekeraars

Wil je weten of WitGeld.nl autoverzekering de beste keuze is? In onze vergelijker van autoverzekeringen kom je hier snel achter. Op basis van je persoonlijke gegevens en je gewenste dekking tonen wij je de goedkoopste autoverzekeringen.

Overstappen van autoverzekering

Wil je een autoverzekering bij WitGeld.nl afsluiten? Dit kan je doen op Overstappen.nl. Met onze opzegbrief kun je zelf je oude autoverzekering opzeggen.

Zit je al jaren bij dezelfde autoverzekeraar? De markt van autoverzekeringen is continu in beweging. Hierdoor is overstappen van autoverzekering zeker de moeite waard. Nieuwe autoverzekeraars bieden scherpe prijzen aan, regelen hun zaken online of bieden klantvriendelijke voorwaarden (zoals geen opzegtermijn).

Schade melden bij WitGeld.nl

Heb je schade? Je kan dit telefonisch bij WitGeld.nl melden door te bellen naar 030 – 2567 011. Als je schade voortkomt uit een aanrijding, moet je gebruikmaken van een schadeformulier. Deze kan je online opsturen via de online omgeving van de verzekeraar. Bij vragen kan je ook contact opnemen met bovenstaand nummer.

Je autoverzekering bij WitGeld.nl opzeggen

Je verzekering bij Witgeld.nl opzeggen doe je door een schriftelijke en aangetekende brief te sturen naar Witgeld.nl. Zorg er wel voor dat je je oude autoverzekering niet opzegt totdat je nieuwe autoverzekeraar je aanvraag heeft geaccepteerd. Zo weet je zeker dat je altijd verzekerd rondrijdt.

« Terug naar autoverzekeraars