ZLM autoverzekering

Contactgegevens
0113 238 880
info@zlm.nl
https://www.zlm.nl/contact
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar ZLM opereert alleen in Zeeland en Noord-Brabant. Naast schadeverzekeringen voor particulieren, zoals de ZLM autoverzekering, biedt de verzekeraar ook bedrijfsverzekeringen aan. De verzekeraar heeft geen winstoogmerk en kan daardoor de kosten voor consumenten laag houden.

ZLM is bereikbaar via telefoonnummer: 0113 238 880

ZLM vergelijken met andere autoverzekeraars

Vul je kenteken, geboortedatum en de gewenste dekking in onze vergelijker in en je krijgt een overzicht van de voordeligste en beste autoverzekeringen. De gewenste autoverzekering kun je direct online afsluiten. Ga naar onze vergelijker om erachter te komen of ZLM een passende autoverzekering voor je heeft.

Direct een autoverzekering aanvragen via Overstappen.nl

Er bestaat een enorm prijsverschil in premie tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering. Op Overstappen.nl vind je eenvoudig de voordeligste autoverzekering en kun je direct overstappen. Je kunt tot wel € 200 besparen. Door autoverzekeraars te vergelijken kom je erachter of ZLM de juiste autoverzekering voor je heeft.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.