Dekking autoverzekering

Je hebt de keuze uit 3 basisdekkingen voor je autoverzekering. Desgewenst kun je deze uitbreiden met diverse aanvullende autoverzekeringen als je meer zekerheid wilt. Lees hieronder meer over de mogelijkheden om de dekking van de autoverzekering naar wens samen te stellen.

WA autoverzekering

Je bent verplicht om voor je auto een WA-verzekering af te sluiten. Deze autoverzekering dekt de schade die met je auto wordt aangericht aan personen, voertuigen, goederen en objecten. Kies voor beperkt casco of volledig casco (allrisk) als je je ook wilt verzekeren voor schade aan je eigen auto.

WA beperkt casco

Met een WA beperkt casco dekking wordt, naast de verplichte WA-dekking, ook de schade aan je auto door diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren vergoed. Auto’s tussen de 4 en 8 jaar oud worden meestal beperkt casco verzekerd.

WA volledig casco

Met een WA volledig casco dekking wordt naast de WA-dekking ook alle schade aan je eigen auto vergoed. Zelfs als de toegebrachte schade je eigen schuld is. Deze verzekering wordt meestal afgesloten voor auto’s die maximaal 3 jaar oud zijn. Als je de auto met een lening gefinancierd hebt, is een volledige cascoverzekering ook aan te raden.

Autoverzekering vergelijken

Aanvullende dekking autoverzekering

Je kunt je autoverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende autoverzekeringen:

Autoverzekeringen vergelijken

Het is alleen mogelijk om een aanvullende autoverzekering af te sluiten als je al een basisdekking hebt gekozen. In onze vergelijker kun je gemakkelijk een autoverzekering vergelijken op premie, dekking en de beste autoverzekeraar kiezen voor je eigen situatie.

Vergelijk en stap over!

Vul je kenteken in Je kenteken is niet gevonden
Vul je postcode in Vul een geldige postcode in
Vul je huisnummer in

Zojuist overgestapt

  • 25 februari, 16:42 Dhr. L. uit Den ham ov is overgestapt.
  • 25 februari, 16:38 Mevr. H. uit Wormer is overgestapt.
  • 25 februari, 16:20 Mevr. W. uit 's-gravenhage is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"Helemaal top."

Klant Gerard uit Oegstgeest , 11. feb