Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Wat is een malusregistratie?

Er is sprake van malusregistratie als je minder dan nul schadevrije jaren hebt. In plaats van korting, krijg je te maken met premietoeslag. Je kan een negatief aantal schadevrije jaren krijgen als je binnen een jaar één of meerdere schades claimt op je autoverzekering.

Overstappen met malusregistratie

Heb jij een malusregistratie? Wij helpen je graag! Er zijn weinig verzekeraars die je aanvraag in jouw positie zullen accepteren. Toch zijn er mogelijkheden. Bel ons en we bekijken samen je situatie. De kans is groot dat we je kunnen onderbrengen bij de Vereende, een verzekeraar die zich specialiseert in bijzondere gevallen. Houd wel rekening met een hoge premie.

Bel 020 - 760 42 42

Danielle helpt je graag met het vinden van een gepaste oplossing. Zij en haar collega’s staan zes dagen per week voor je klaar.

Overstappen kan bij nul schadevrije jaren

Blijkt het  toch verstandiger verzekerd te blijven bij je huidige verzekeraar tot je weer op nul schadevrije jaren staat? Vergeet daarna vooral niet je autoverzekering te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere autoverzekering met betere polisvoorwaarden.

Autoverzekering vergelijken

Vraag? Bel ons.

We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden klantenservice

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag van 10:00u tot 16:00 uur
  • Zondag zijn we gesloten

Bel 020 - 760 42 42 (lokaal tarief)