Wat is een malusregistratie?

Er is sprake van malusregistratie als je minder dan nul schadevrije jaren hebt. In plaats van korting, krijg je te maken met premietoeslag. Je kan een negatief aantal schadevrije jaren krijgen als je binnen een jaar één of meerdere schades claimt op je autoverzekering.

Overstappen met malusregistratie

Heb jij een malusregistratie? Wij helpen je graag! Er zijn weinig verzekeraars die je aanvraag in jouw positie zullen accepteren. Toch zijn er mogelijkheden. Bel ons en we bekijken samen je situatie. De kans is groot dat we je kunnen onderbrengen bij de Vereende, een verzekeraar die zich specialiseert in bijzondere gevallen. Houd wel rekening met een hoge premie.

 

[esos-author-bio title=”Bel 020 – 760 42 42″ author_email=”daniëlle@overstappen.nl” author_img=”/assets/Danielle.png”] Danielle helpt je graag met het vinden van een gepaste oplossing. Zij en haar collega’s staan zes dagen per week voor je klaar.[/esos-author-bio]

Overstappen kan bij nul schadevrije jaren

Blijkt het  toch verstandiger verzekerd te blijven bij je huidige verzekeraar tot je weer op nul schadevrije jaren staat? Vergeet daarna vooral niet je autoverzekering te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere autoverzekering met betere polisvoorwaarden.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.