Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Welke autoverzekeraars vergelijkt Overstappen.nl?

Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland met elkaar vergelijkt. Wij werken eraan om het overzicht van beschikbare maatschappijen en premies zo compleet mogelijk te maken.

Bekende autoverzekeraars

Je vindt in onze vergelijking grote bekende autoverzekeraars zoals Nationale Nederlanden en Delta Lloyd maar ook de nieuwere (internet)verzekeraars als Allsecur en Ditzo. Bekijk de deelnemende en niet meegenomen autoverzekeraars.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken

Je kunt op Overstappen.nl in een keer meerdere autoverzekeringen vergelijken. Helaas zijn sommige autoverzekeraars niet in onze vergelijking opgenomen. Deze autoverzekeraars stellen geen premies beschikbaar voor de vergelijking. Of zij kunnen niet opgenomen worden vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Autoverzekering afsluiten

Je kunt na het vergelijken van autoverzekeringen de autoverzekeringen van je keuze direct afsluiten in de vergelijker of bij de verzekeraar zelf.

Vraag? Bel ons.

We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden klantenservice

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag van 10:00u tot 16:00 uur
  • Zondag zijn we gesloten

Bel 020 - 760 42 42 (lokaal tarief)