Welke autoverzekeraars vergelijkt Overstappen.nl?

Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland met elkaar vergelijkt. Wij werken eraan om het overzicht van beschikbare maatschappijen en premies zo compleet mogelijk te maken.

Bekende autoverzekeraars

Je vindt in onze vergelijking grote bekende autoverzekeraars zoals Nationale Nederlanden en Delta Lloyd maar ook de nieuwere (internet)verzekeraars als Allsecur en Ditzo. Bekijk de deelnemende en niet meegenomen autoverzekeraars.

Autoverzekeringen vergelijken

Je kunt op Overstappen.nl in een keer meerdere autoverzekeringen vergelijken. Helaas zijn sommige autoverzekeraars niet in onze vergelijking opgenomen. Deze autoverzekeraars stellen geen premies beschikbaar voor de vergelijking. Of zij kunnen niet opgenomen worden vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Autoverzekering afsluiten

Je kunt na het vergelijken van autoverzekeringen de autoverzekeringen van je keuze direct afsluiten in de vergelijker of bij de verzekeraar zelf.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.