Premies vergelijken

Ga je voor de laagste premies? Bij Overstappen.nl kun je eenvoudig de premies vergelijken van het merendeel van alle autoverzekeringen in Nederland. Lage premie en goede kwaliteit kunnen samengaan. Door over te stappen van autoverzekeraar kun je tot € 200 per jaar besparen.

Premies vergelijken

Onze vergelijker is een handig hulpmiddel voor premies vergelijken. De premie van je autoverzekering wordt bepaald door:

  • je leeftijd
  • het type auto
  • je woonadres
  • jaarlijks te rijden kilometers
  • het aantal jaren dat je schadevrij heeft gereden
  • de gewenste dekking

Dekking autoverzekering

Overstappen.nl geeft ook een globale indicatie van de dekking van autoverzekeringen, aan de hand van een cijfer. Zo kun je een globaal beeld krijgen van de prijs-kwaliteitsverhouding. Voordat je een van de goedkoopste autoverzekeringen afsluit, is het zaak om goed te kijken of je jezelf kunt vinden in de polisvoorwaarden.

Tip: Een goedkope autoverzekering is niet per se van mindere kwaliteit. Reden om kritisch naar je eigen autoverzekering te kijken en te starten met premies vergelijken.

Premies vergelijken heeft nut

Bespaar tijd en laat Overstappen.nl de premies vergelijken. De premieverschillen tussen autoverzekeraars zijn groot. Overstappen is de moeite waard. Je kunt bij een andere autoverzekeraar zo honderden euro’s per jaar besparen. De vergelijk- en afsluitservice van Overstappen.nl is gratis en onafhankelijk. Zo ben je altijd verzekerd van de beste autoverzekering.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.