Radar

Wil je net als Radar een kritische blik werpen op autoverzekeringen? Maak dan gebruik van onze 100% onafhankelijke vergelijker en bespaar tot €175,-
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vul je gegevens in en vergelijk autoverzekeringen
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Vind je het, net als consumentenprogramma TROS Radar, belangrijk om autoverzekeringen en verzekeraars kritisch met elkaar te vergelijken? Dan ben je bij Overstappen aan het juiste adres. Wij zijn 100% onafhankelijk en met behulp van onze vergelijker kun je precies zien welke autoverzekering het beste bij je past. Door autoverzekeringen te vergelijken bespaar je tot wel €175,- per jaar. Wil je eerst meer weten over het consumentenprogramma? Lees dan snel verder.  

Radar autoverzekering

Radar, een consumentenprogramma dat vroeger bekend stond onder de naam TROS Radar, speelt elke week in op actualiteiten, onderzoekt consumentenproblemen en stelt misstanden van bedrijven aan de kaak. Zo keren er regelmatig bekende onderwerpen terug in het programma zoals: falende diensten van de overheid, misleidende aanbiedingen van bedrijven en misstanden bij grote bedrijven. Ook bespreekt het programma om de zoveel tijd autoverzekering gerelateerde onderwerpen.

Radar

Autoverzekeringen vergelijken

Wil je graag weten welke autoverzekeraar een goede beoordeling heeft ontvangen? En welke de laagste premie heeft? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Hierin kun je precies zien hoe goed een verzekeraar scoort op basis van onze onafhankelijke beoordeling.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.