Mensenlinq

Wat is Mensenlinq?

Mensenlinq.nl is een website waarop alle overlijdensberichten worden geplaatst. Ook is er de mogelijkheid om op overlijdensberichten te reageren, er een levensverhaal bij te plaatsen en filmpjes toe te voegen.

Daarnaast is het mogelijk om op Familieberichten.nl een rouwadvertentie te plaatsen die in de krant komt te staan.

Mensenlinq

Werkwijze Mensenlinq en Familieberichten

Er zijn verschillende soorten berichten die je kunt plaatsen op Mensenlinq;

Wanneer je een bericht wilt plaatsen op Familieberichten.nl krijg je ten eerste de optie om te selecteren in welke krant(en) en wanneer je het bericht wilt plaatsen. Daarna krijg je de mogelijkheid om je steun- en dankbetuiging, rouwbericht of in memoriam in te sturen of op de website te ontwerpen. Ten slotte kun je het geheel controleren en de aanvraag afronden.

Je krijgt de keuze om het overlijdensbericht in vrijwel alle kranten te plaatsen; landelijke dagbladen, regionale nieuwsbladen en huis-aan-huis bladen. Ook krijg je de keuze om de publicatie, naast in de krant, online via Mensenlinq.nl te doen. Als je het bericht alleen online wilt plaatsen, is de enige mogelijkheid om gebruik te maken van Mensenlinq.

Overlijdensberichten zoeken

Indien je wilt weten of iemand overleden is, kun je op Mensenlinq.nl/overlijdensberichten zoeken tussen alle rouwadvertenties die geplaatst zijn. Je kunt overleden personen zoeken op:

  • Plaatsnaam
  • Achternaam
  • Plaatsnaam

Naast bovenstaande filters is er de mogelijkheid om per provincie te filteren. Hieronder staan alle provincies op een rijtje:

Vandaag overleden personen

Als je op de hoogte wilt blijven van overlijdensgevallen in jouw regio zijn er twee opties; e-mail notificaties en de Mensenlinq app.

E-mail notificaties

Je kunt aan Mensenlinq aangeven dat je een notificatie wilt ontvangen indien er iemand overlijdt met een bepaalde achternaam. Je kunt maximaal drie achternamen volgen.

Mensenlinq app

De Mensenlinq app biedt de mogelijkheid om de overlijdensberichten uit de buurt te volgen. De overzichtelijke app biedt dezelfde inhoud als de website en maakt het makkelijker om snel de overlijdensberichten te doorzien.

De mobiele app is exclusief beschikbaar voor telefoons met een Android besturingssysteem en is hier te downloaden.

Aanvullende informatie

Mensenlinq is de marktleider in Nederland als het gaat over online rouwen en reageren. Naast online rouwen is Mensenlinq ook een plek waar je terecht kunt voor verhalen over emoties, mensen en praktische zaken.

Zo bieden ze bijvoorbeeld informatie over:

  • Overlijdensgedichten
  • Urnen
  • De invulling van je uitvaart
  • Afscheid nemen gedurende Corona
  • Het verwerkingsproces
  • Opstellen van een testament

Contact opnemen met Mensenlinq.nl?

Mensenlinq.nl is te contacteren via hun online contactformulier of per e-mail naar info@mensenlinq.nl. Als je klachten hebt, kun je deze indienen via e-mail.

Mensenlinq

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.