Service energieleverancier

De service van de energieleverancier is de dienstverlening die de energieleverancier aan zijn klanten biedt. De geboden service varieert erg per energieleverancier, terwijl dit een van de belangrijkste punten is voor klanten. Is de klant ontevreden over de service dan wordt eerder overgestapt naar een andere energieleverancier.

Service vergelijken

Vergelijk energieleveranciers niet alleen op prijs, maar ook op service. Dit kun je eenvoudig doen met onze energievergelijker. Hierin zie je per energieleverancier hoe consumenten de service waarderen (via ConsuWijzer). Sommige energieleveranciers bieden extra service in de vorm van een slimme meter, energieadvies of snelle e-mail-beantwoording. Ga voor een betere service en stap over naar een andere energieleverancier.

Slimme meter

Dankzij de slimme energiemeter krijgt de consument een beter inzicht van zijn energiegebruik. Andere voordelen van de slimme energiemeter zijn dat de meterstanden automatisch worden doorgegeven, dat de jaarafrekening nauwkeuriger is en dat de consument elke 2 maanden een overzicht van zijn verbruik krijgt.

Energieadvies

Energieadvies is een persoonlijk advies waarbij een energieadviseur aangeeft waarop je energie kunt besparen. De adviseur brengt meestal een bezoek aan een woning of bedrijf en maakt een adviesrapport. Er zijn energieadviseurs van een bepaalde energieleverancier, maar ook onafhankelijke energieadviseurs.

[esos-chat]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.