Vergelijk in Amsterdam je energie

Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vul je gegevens in en vergelijk zelf
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier ? Op Overstappen.nl vergelijk je energieleveranciers en kun je direct overstappen. Energie vergelijken in Amsterdam kun je honderden euro’s besparen op je jaarlijkse energierekening.

Energieleveranciers in Amsterdam

Overstappen.nl is de grootste onafhankelijke vergelijker van energieleveranciers. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem zorgt Overstappen.nl ervoor dat de inwoners van Amsterdam altijd het beste advies krijgen, passend bij de situatie en wensen. Je kunt in Amsterdam kiezen uit tientallen energieleveranciers.

Netbeheerder energie in Amsterdam

In Amsterdam is Liander de netbeheerder. De netbeheerder zorgt voor de transport van gas en elecktriciteit. Helaas kun je geen netbeheerders met elkaar vergelijken. Deze is gekoppeld aan je woonplaats, in dit geval Amsterdam.

Warmtenet Amsterdam

In Amsterdam stad wordt in sommige delen van de stad gebruikgemaakt van stadsverwarming. Dat houdt in dat woningen en panden verwarmd worden met behulp van een speciaal ondergronds netwerk van leidingen. Je hebt geen eigen cv-ketel, maar krijgt warm water uit de kraan en warmte in huis doordat er gebruikgemaakt wordt van overtollig warm water afkomstig van lokale industrie. Je kunt geen eigen gasleverancier kiezen als je stadsverwarming hebt. Je kunt dus alleen stroom vergelijken, – want ook al gaat het alleen om stroom – het loont nog steeds om de goedkoopste energieleverancier te vinden!

Wat is de populairste energie-aanbieder in Amsterdam

De populairste energieleverancier Amsterdam is Vattenfal.

In welke gasregio bevindt Amsterdam zich?

Amsterdam bevindt zich in gasregio 1.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.