ConsuWijzer Energie

ConsuWijzer is een online informatieloket van de overheid waar consumenten terecht kunnen voor praktische vragen en tips over energie. Daarnaast is ConsuWijzer onderdeel van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Informatie ConsuWijzer energie

Heb je vragen over het overstappen naar een andere energieleverancier? Weet je niet zeker wanneer je een opzegboete moet betalen? Of wil je meer informatie over energiecontracten lezen? Op Consuwijzer kun je al deze informatie terugvinden en nog veel meer.

ConsuWijzer Energie

Melding maken van bedrijven

Op ConsuWijzer lees je niet alleen informatie over energie, maar kun je ook een melding maken als je ontevreden bent over een bedrijf. Ben je niet goed behandeld door een bedrijf of denk je dat het bedrijf zich niet aan de regels houdt? Je kunt dit dan melden op de website van ConsuWijzer via het online aanmeldformulier. Je ontvangt binnen 6 werkdagen een reactie.

Wil je liever anoniem blijven? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice van ConsuWijzer: 088 – 0 70 70 70 (bereikbaar tussen 08:30-17:30).

Waarom Consuwijzer?

De website van ConsuWijzer kun je voor verschillende doeleinden gebruiken:

  • Je kunt de energiewijzer van ConsuWijzer raadplegen voor algemene informatie over energieleveranciers;
  • Je kunt een informatiepakket aanvragen;
  • Verder kun je gebruik maken van de overstapcoach energie;
  • Als je een vraag hebt dan kun je die vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Contactgegevens ConsuWijzer

Wil je contact opnemen met ConsuWijzer? Je kunt zowel telefonisch als per mail contact opnemen. Ook kun je gebruik maken van de Whatsapp service. Je ontvangt dan binnen één uur een reactie.

  • Telefoonnummer: 088-0 70 70 70 (op werkdagen bereikbaar tussen 8:30-17:30)
  • Telefoonnummer voor Whatsapp: 06-052 52 70 06

ConsuWijzer Energie en energie vergelijken

Wil je graag energie vergelijken? Op ConsuWijzer kun je hierover uitgebreide informatie vinden, maar ook op Overstappen.nl vind je uitgebreide informatie over bijvoorbeeld energiecontracten en energieleveranciers. Kom je er niet uit? Neem dan eens een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Als online vergelijkingssite helpen wij je graag met het besparen op je energiekosten. Wil jij ook tot €450,- per jaar besparen? Maak dan gebruik van onze vergelijker, vergelijk energieleveranciers en kom erachter hoeveel geld je bespaart als je nu overstapt.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.