Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Energietips

Alle energietips op een rij. We helpen je graag aan meer informatie. Bijvoorbeeld hoe je jouw energiekosten kunt verlagen door energieleveranciers te vergelijken en over te stappen. Of we geven tips om zuiniger met energie om te gaan. Doe je voordeel met deze energietips om extra te besparen op de energierekening.

Vergelijk energie-aanbiedingen en bespaar

Jaarlijks energie-aanbiedingen vergelijken en overstappen van energieleverancier kun je veel geld besparen. Energieleveranciers wijzigen 2 keer per jaar (in januari en juli) hun tarieven. Tussen deze momenten liggen de energietarieven vast. In juni en december stappen veel mensen over, maar ook tussentijds is een overstap zeker interessant. Via Overstappen.nl profiteer je van nóg scherpere kortingen dan bij de energieaanbieders zelf.

Energievergelijker

Tips bij energie vergelijken

Waar moet je zoal op letten bij het vergelijken van energie-aanbiedingen?

Korting op je energierekening

Biedt een energieleverancier je korting op de energietarieven? Kijk dan goed na op welk deel van je energierekening de korting betrekking heeft. Soms is de korting alleen van toepassing voor de levering van elektriciteit. Houd er rekening mee dat stroom slechts een relatief klein deel van je jaarlijkse energierekening vormt.

Energie actietarief

Controleer of een energieleverancier een tijdelijk actietarief hanteert. Als dit het geval is, bekijk dan hoe lang het actietarief geldt en hoe hoog het tarief daarna is. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Vastrechtkosten

De vastrechtkosten energie kunnen behoorlijk verschillen per energieleverancier. Let niet alleen op de energietarieven voor de levering van energie, maar bekijk het totale kostenplaatje.

Welkomstpremie

Nieuwe klanten kunnen bij veel energie-aanbiedingen een welkomstpremie tot honderden euro’s krijgen. Let hierbij goed op de kleine lettertjes. Je krijgt de welkomstpremie meestal als het contract is afgelopen. Daarnaast laten sommige energieleveranciers de welkomstpremie vervallen als je een betalingsachterstand krijgt of het contract niet volledig volmaakt.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Tips energieverbruik terugdringen

Je energieverbruik terugdringen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zet de verwarming een uur voordat je gaat slapen lager of vervang een oude koelkast of vriezer voor een nieuw energiezuinig exemplaar. Wil je het grondig aanpakken dan kun je je huis beter isoleren om de warmte beter vast te houden. Kijk nu bij onze bespaartips.

Energie vergelijken

Korting op elektriciteit en gas? Op Overstappen.nl kun je eenvoudig energieleveranciers vergelijken op prijs, service en milieuvriendelijkheid.

Vergelijk energie