Krijg ik automatisch een nieuwe voorschotnota?

De nieuwe energieleverancier vraagt je om de meterstanden op te nemen en door te geven. Vervolgens wordt meestal op basis van je verbruik je maandelijkse voorschotbedrag bepaald. Bij de meeste aanbieders kun je het voorschotbedrag desgewenst bijstellen, op basis van de meeste recente verbruiksinformatie.

Nog geen voorschotnota ontvangen

Heb je na je overstap nog geen voorschotnota ontvangen? Neem dan contact op met je nieuwe leverancier. Wij raden je aan voorlopig maandelijks een bepaald bedrag te reserveren, zodat je later geen betalingsproblemen krijgt.

Betalingsregeling

Moet je achteraf ineens veel betalen omdat je geen voorschotten hebt afgedragen? Vraag dan om een betalingsregeling. In een bezwaarschrift kun je je bezwaren aangeven. Je energieleverancier zal op basis hiervan een beslissing nemen en je hiervan op de hoogte stellen.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.