Gratis tablet

Wanneer je graag een gratis iPad wilt hebben, dan krijg je die natuurlijk niet zomaar gratis. Wel kan je soms als welkomstcadeau een gratis tablet of ander cadeau ontvangen wanneer je een abonnement afsluit. Bedrijven willen graag nieuwe klanten hebben en door iets gratis weg te geven, krijgen ze sneller en makkelijker nieuwe klanten. Het bedrijf krijgt meer klanten en jij krijgt een gratis tablet of ander cadeau als je klant wordt.

Gratis tablet bij energiecontract in 2021

Laatste update:

NuonGratis €249 Tablet bij 3-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen

Veel energieleveranciers hebben een actie met een gratis tablet of een ander mooi welkomstcadeau. Bij Overstappen.nl kan je alle energieleveranciers met elkaar vergelijken en bekijken of de acties met welkomstcadeaus interessant voor je zijn. Naast gratis tablets zijn er regelmatig andere welkomstcadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een slimme thermostaat.

Gratis tablet bij een internet abonnement

Ook internetaanbieders zijn vaak op zoek naar extra klanten. Daarom bieden zij ook vaak een gratis cadeau aan als je een abonnement afsluit. Heb je interesse in een internet abonnement of een alles-in-1-pakket met cadeau? Kijk dan snel in onze vergelijker voor de meest actuele acties met welkomstcadeau.

Vergelijk internet, alles in 1-pakketten of energie

Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig losse internetabonnementen of alles in 1-pakketten met internet, tv en/of bellen. Vul je postcode en huisnummer in en binnen enkele seconden zie je welke internetproviders op je adres beschikbaar zijn. Vervolgens kun je de lijst met aanbiedingen rangschikken op downloadsnelheid, prijs per maand, internetaanbieder en natuurlijk bekijken welke welkomstcadeaus de verschillende internetaanbieders op dat moment bieden.

Overstappen.nl biedt internetabonnementen en alles in 1 pakketten aan met kortingsacties of welkomstcadeaus zoals een gratis tablet. Veel energieleveranciers en internetaanbieders hebben vaak tijdelijke acties om mensen te overtuigen om bij hen een contract af te sluiten.

Blijf bij deze abonnementen wel goed kijken naar de prijs over de gehele looptijd. Soms kan het een goede deal zijn, maar het kan ook zijn dat wanneer je de kosten over de gehele looptijd van het contract bekijkt, je je eigen tablet blijkt te financieren. Zelf een tablet kopen kan dan voordeliger zijn dan een duur abonnement afsluiten met gratis tablet.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.