AEB Energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Gemeente Amsterdam Afval Energie Bedrijf (AEB) is een producent van duurzame elektriciteit, warmte, metalen en bouwstoffen. AEB energie heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot totaalbedrijf op het gebied van duurzame energie en van het terugwinnen van grondstoffen uit afval: een duurzaam grondstof- en energiebedrijf.

Energie uit afval winnen

AEB zet de laatste technologische ontwikkelingen in om zoveel mogelijk energie uit afval terug te winnen. Door het stoken met afval wordt er bespaard op fossiele brandstoffen, als olie, kolen en gas. Bijna 50 procent van de opgewekte energie uit afval is duurzaam.

Onderdeel van gemeente Amsterdam

AEB is onderdeel van de gemeente Amsterdam. Het Afval Energie Bedrijf verwerkt niet alleen afval, maar doet meer. Het bedrijf produceert duurzame elektriciteit, warmte, metalen en bouwstoffen. AEB voorziet de gemeente Amsterdam en een groot aantal Amsterdamse huishoudens en bedrijven van elektriciteit en warmte.

Vergelijk energie en bespaar op je energiekosten

AEB is geen energieleverancier bij wie consumenten zich kunnen aanmelden om energie af te nemen. Hiervoor kun je terecht op Overstappen.nl. Je vergelijkt bij ons alle Nederlandse energieleveranciers, waardoor je eenvoudig kunt zien welke het voordeligst voor jou is. Vul je NAW-gegevens en huidige energieverbruik in en je ziet snel welke energieleverancier het beste bij je past. Als je wilt kunt u ook direct online overstappen. Doe je voordeel en ga nu naar de energievergelijker.

Energie vergelijker

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.