Allure energie

Allure energie

Contactgegevens
085 - 90 22 930
info@allure-energie.nl
https://www.allure-energie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Allure Energie is een energieleverancier uit Groningen. Bij de energieleverancier kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke energie. Het energiebedrijf levert stroom en gas tegen een voordelige prijs.

Over Allure Energie

Allure Energie is opgericht in 2013 en is sinds 2015 echt actief in Nederland, na het verkrijgen van een leveringsvergunning voor gas en stroom. Er kan gekozen worden tussen verschillende soorten energiecontracten. De energieleverancier levert zowel groene als grijze energie en is gevestigd in Groningen.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Energieleveranciers bieden via onze vergelijker welkomstkortingen aan. Je ontvangt deze korting niet bij de energieleverancier zelf. Dat komt doordat energieleveranciers graag een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe hoger in onze vergelijker, hoe voordeliger de energieleverancier is.

Om hoog in onze vergelijker te eindigen, moet je als energieleverancier goedkope tarieven kunnen aanbieden. Energieleveranciers geven daarom een welkomstkorting als je een contract via onze vergelijker afsluit.

Contactgegevens Allure Energie

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: info@allure-energie.nl
  • Klantenservice: 085 – 90 22 930

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen, moet je dit uiterlijk 14 dagen voor de sleuteloverdracht bij de klantenservice aangeven. Wanneer je dit na de verhuizing doet, kun je geen datum in het verleden doorgeven. Je geeft dan de eerstvolgende werkdag aan. Als je gaat verhuizen dan zul je de volgende gegevens aan de energieleverancier moeten doorgeven:

  • je nieuwe adres
  • de datum waarop je de sleutel van je nieuwe huis ontvangt;
  • de datum waarop je de sleutel van je oude huis inlevert;
  • de meterstand van het nieuwe en het oude adres bij sleuteloverdracht (tenzij je een slimme meter hebt).

Hoe duurzaam is Allure Energie?

Overstappen.nl werkt al jaren samen met WISE Nederland voor het beoordelen van duurzame energieleveranciers. Allure Energie heeft helaas een laag cijfer en scoort slechts een 3,0 op een schaal van 1 tot 10 in het onderzoek van WISE. De energieleverancier behoort met dit cijfer tot een van de minst duurzame energieleveranciers van Nederland. Je leest hierover meer op onze wie is de groenste energieleverancier pagina.

Wil je wel graag een duurzame energieleverancier? Dat kan! Hiervoor kun je gebruik maken van het duurzaamheidsfilter in onze vergelijker. Zo zie je in één oogopslag welke leverancier écht duurzame energiecontracten levert. 

Opzeggen Allure Energie

Als je je contract bij Allure Energie wilt opzeggen, moet je rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen. Dit kan telefonisch, per e-mail of per post. Houd er rekening mee dat je vaak een opzegboete moet betalen als je jouw contract voortijdig opzegt. De hoogte van deze boete is afhankelijk van de resterende looptijd van je energiecontract.

Allure Energie
T.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 51
9410 AB Beilen

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.