BAS Nederland

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

BAS Nederland is per 20 juli 2016 gestopt met het leveren van energie. Op aanvraag van de energieleverancier heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) de leveringsvergunning ingetrokken.

Wat is er gebeurd?

BAS Nederland stopt met het leveren van energie omdat de “aanhoudende prijsdalingen en problemen met haar vorige toeleverancier” het niet mogelijk maakt een succesvolle energieleverancier te zijn. Een aantal jaar nadat BAS Nederland zijn eigen leveringsvergunning kreeg trekt de leverancier zich terug uit de energiemarkt.

Wat betekent dit voor de klanten van BAS Nederland?

De klanten van BAS Nederland worden overgedragen aan Anode.

Energieleverancier BAS Nederland is in 2010 opgericht en levert gas en elektriciteit aan vastgoedeigenaren, zoals zorginstellingen en overheden. Klanten worden geholpen om zelf energie op te wekken. Zij worden zo langzaam maar zeker bevrijd van ondoorzichtige energieleveranciers en niet te controleren energieprijzen.

Uniek concept: Weg naar Nul

BAS Nederland werkt met een uniek concept waarbij de klant geholpen wordt om zelf energie op te weken. Zij volgen de ‘Weg van nul’ die eindigt als de klant maximaal onafhankelijk is van energie die is opgewekt uit fossiele brandstoffen. BAS werkt met een meerjarig contract. De energie die BAS Nederland levert is tegen inkoopprijs en wordt maandelijks aangepast.

Geïntegreerd proces

BAS (Beneficial to All Stakeholders) wil vastgoedeigenaren niet zozeer adviseren. Het draait om de actie. De Weg naar nul is een totaalproces. Er wordt energie geleverd, en daarnaast is er aandacht voor advies, verlichting, zonnepanelen en alle andere oplossingen. De klant betaalt steeds minder, en investeert steeds meer in de eigen energievoorziening.

BAS Nederland vergelijken

Helaas kan je geen contract meer afsluiten bij BAS Nederland.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.