Energieleveranciers

« Naar energieleveranciers

DE Unie

De Duurzame Energie Unie is een energieleverancier voor alle consumenten die lokaal opgewekte energie af willen nemen en voor alle lokale energiebedrijven en coöperaties die energie willen leveren aan consumenten.

Leveren van lokaal opgewekte energie

Lokale energiebedrijven kunnen zich aanmelden bij DE Unie. Consumenten kunnen bij DE Unie weer terecht voor energie opgewekt door lokale energiebedrijven.

Waarom DE Unie?

Voor lokale kleine energieleveranciers is het lastig om succesvol te opereren op de energiemarkt. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het opzetten van een energiebedrijf. Om alles toch geregeld te krijgen besteden veel kleine energiebedrijven hun zaken uit. Duurzame Energie Unie helpt deze kleinere energiebedrijven. De energieleverancier neemt de verantwoordelijkheid over het gebruik van een leveringsvergunning, het inkopen van energie, de facturering en andere administratieve zaken die komen kijken bij de in- en verkoop van energie.

De lokale economie versterken

Waar bij grotere energiebedrijven het geld soms verdwijnt naar commerciële aandeelhouders of naar het buitenland, zorgt DE Unie ervoor dat het geld terecht komt bij lokale ondernemers.  Kiest u voor de energie van DE Unie, dan draagt u bij aan de verduurzaming van de energievoorziening.

 

 

Vergelijk energieleveranciers

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Reviews Overstappen.nl

"Top site!"

Bertina, 2 dagen geleden