Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Greenfoot

Greenfoot is een vrij nieuwe energieleverancier die sinds 2013 blijvend scherpe tarieven hanteert voor bestaande en nieuwe klanten. De aanbieder koopt direct gas en elektriciteit in, zonder tussenschakels. Greenfoot geeft geen geld uit aan reclamecampagnes. Door deze manier van werken, kan Greenfoot scherpe tarieven aanbieden aan klanten.

Klimaatneutraal

De leverancier zet zich in voor een klimaatneutrale maatschappij. Greenfoot wil klanten bewust maken van hun CO2-footprint, zodat ze inzicht krijgen in de CO2-uitstoot waar hun huishouden voor verantwoordelijk is. Als klanten via het stappenplan van Greenfoot hun CO2-uitstoot volledig hebben gecompenseerd, dan krijgen zij als symbool de Greenfoot Print.

Zonnepark

Greenfoot heeft in 2012 een zonnepark met 19.000 zonnepanelen gekocht in Duitsland. Dit zonnepark levert voldoende stroom voor 1200 huishoudens. Niet alleen huishoudens krijgen energie van Greenfoot geleverd, ook de zakelijke markt wordt bediend.

Greenfoot energie vergelijken

Greenfoot energie is niet meegenomen in onze vergelijker van energieleveranciers. Greenfoot energie kun je dus alleen op de website van de leverancier zelf afsluiten. Desgewenst kun je het aanbod van Greenfoot vergelijken met de top 3 deals van onze energievergelijker.

« Terug naar energieleveranciers