Greenfoot

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Energieleverancier Greenfoot is in 2016 overgenomen door Energyhouse. De energieleverancier had als doel om klanten bewust te maken van hun eigen CO2-footprint. De energieleverancier compenseerde de CO2-uitstoot met Nederlandse biomassa-certificaten.

Over Greenfoot Energie

In 2016 is Greenfoot overgenomen door Energyhouse. Het energiebedrijf is in 2013 opgericht en hanteerde blijvend scherpe tarieven voor bestaande en nieuwe klanten. De aanbieder kocht direct gas en elektriciteit in, zonder tussenschakels. De energieleverancier gaf geen geld uit aan reclamecampagnes. Door deze manier van werken, kon de energieleverancier scherpe tarieven aanbieden aan klanten.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Greenfoot Energie

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Contactgegevens Greenfoot

Greenfoot is overgenomen door Energyhouse. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van Energyhouse:

  • E-mail: info@energyhouse.nl
  • Klantenservice: 020-308 1250

Wat te doen bij verhuizing?

Als je van plan bent om te verhuizen dan moet je dit doorgeven aan Energyhouse. Deze energieleverancier heeft Greenfoot in 2016 overgenomen. Geef binnen vijf dagen na de sleuteloverdracht de eindmeterstanden door. Je ontvangt van Energyhouse binnen zes weken na de sleuteloverdracht een eindafrekening voor je oude adres.

Hoe duurzaam is Greenfoot?

De leverancier zette zich in voor een klimaatneutrale maatschappij. Het energiebedrijf wilde klanten bewust maken van hun CO2-footprint, zodat ze inzicht kregen in de CO2-uitstoot waar hun huishouden voor verantwoordelijk is. Als klanten via een stappenplan hun CO2-uitstoot volledig hadden gecompenseerd, dan kregen zij als symbool de Greenfoot Print.

Het energiebedrijf heeft in 2012 een zonnepark met 19.000 zonnepanelen gekocht in Duitsland. Dit zonnepark levert voldoende stroom voor 1200 huishoudens. Niet alleen huishoudens krijgen energie geleverd, ook de zakelijke markt wordt bediend.

Opzeggen Greenfoot

Wil je je energiecontract opzeggen? Je zult dan contact moeten opnemen met Energyhouse. Deze energieleverancier heeft de Greenfoot in 2016 overgenomen. Let op dat je bij het vroegtijdig beëindigen van je energiecontract een opzegboete moet betalen. Energyhouse vergoedt geen opzegboetes van andere leveranciers.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.