Kas Energie

Kas Energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Kas Energie is in 2015 overgenomen door energieleverancier Anode Energie. Het bedrijf leverde gas en elektriciteit dat werd opgewekt in kassen in het Westland (streek in provincie Zuid-Holland). De leverancier had sinds oktober 2013 een leveringsvergunning voor kleingebruikers.

Over Kas Energie

Kas Energie is opgericht door een aantal samenwerkende glastuinbouwbedrijven uit het Westland. De energieleverancier kon de energieprijzen laag houden door lokaal energie te leveren. In de glastuinbouw wordt de verspilling van energie vermeden door lokaal energie te leveren. Op deze manier gaat er geen energie verloren tijdens het transport en bleven de tarieven van de energieleverancier laag.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Kas Energie

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Kas Energie?

De energie van Kas Energie bestaat voor 100% uit aardgas, een fossiele brandstof die op den duur opraakt. Daarnaast komt CO2 vrij bij de verbranding van gas; een stof die schadelijk is voor het milieu. Het energiebedrijf is daarom geen duurzame energieleverancier.

Contactgegevens Kas Energie

Kas Energie is in 2015 overgenomen door Anode Energie. Voor vragen kun je contact opnemen met Anode Energie.

  • E-mail thuis en zakelijk: klantenservice@anode.nl
  • E-mail mid/grootzakelijk producenten: info@anode.nl
  • Klantenservice thuis en zakelijk: 0180-64 44 04
  • Klantenservice mid/grootzakelijk producenten: 0180-64 44 00

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Je energiecontract verhuist dan met je mee. Het is belangrijk om je verhuizing minimaal 10 dagen voor de sleuteloverdracht door te geven. Je kunt een verhuizing via de website, telefonisch of via een mail doorgeven aan Anode Energie. Zij zeggen dan je overeenkomst met de netbeheerder op je oude adres op. Daarna melden ze het nieuwe adres bij de netbeheerder aan.

Opzeggen Kas Energie

Je hoeft je contract bij Anode Energie niet zelf op te zeggen. Wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier word je huidige contract automatisch opgezegd. Wil je het contract wel zelf opzeggen? Je kunt dan contact opnemen met Anode Energie. Als je het contract bij de energieleverancier voortijdig opzegt dan zul je een opzegvergoeding moeten betalen. De hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de contractduur en de resterende looptijd van het contract. De hoogte van de opzegvergoeding is vastgesteld door de Energiekamer, de toezichthouder op de Nederlandse energiemarkt.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.