Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Kas Energie

Energieleverancier Kas Energie levert gas en elektriciteit die is opgewekt in kassen in het Westland (streek in provincie Zuid-Holland). De leverancier heeft sinds oktober 2013 een leveringsvergunning voor kleingebruikers. Kas Energie is opgericht door een aantal samenwerkende glastuinbouwbedrijven uit het Westland.

Elektriciteit uit de kassen

Het telen van groenten en planten in kassen kost veel elektriciteit. Zodoende gaan kassen hier zeer efficiënt mee om zodat er geen energie wordt verspild. De niet gebruikte elektriciteit wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet en wordt opnieuw gebruikt door huishoudens. Kas Energie wordt zo een direct leverancier zonder tussenschakels.

Producten van Kas Energie

Kas Energie biedt zowel vaste als variabele tarieven aan in een modelcontract. Variabele tarieven kunnen periodiek aangepast worden. Als je hiervoor kiest beweegt je energieprijs mee met de ontwikkelingen in de energiemarkt. Je kunt ook kiezen voor vaste tarieven. Deze leg je vast in een contract voor bepaalde tijd voor 1 of 3 jaar. Je kiest dan voor zekerheid omdat je weet waar je aan toe bent.

N.B. als klant van Kas Energie krijg je met regelmaat iets extra’s uit de kassen, zoals een gezond pakket.

Kas Energie vergelijken

Spreekt de visie en productiemethode van Kas Energie je aan? Uiteraard telt je portemonnee ook mee. In onze energievergelijker kun je eenvoudig nagaan of je bij Kas Energie verhoudingsgewijs veel of weinig betaalt voor je gas en elektriciteit. Zo kunt je nog bewuster je keuze maken voor een energieleverancier.

Hoe werkt onze energievergelijker

Kas Energie is niet opgenomen in onze energievergelijker, en is ook niet aanvraagbaar. Is Kas Energie voor jou de beste keuze? Je komt er eenvoudig achter via onze energievergelijker. Vul je postcode en verbruik in en wij tonen je een top 3 van de scherpste energieaanbiedingen. Leveranciers pakken vaak uit in onze vergelijker met extra kortingen die je niet bij de leverancier zelf krijgt.

Overstapservice

Klaar met energie vergelijken? Keuze gemaakt? Als je via onze vergelijker een energieaanbieding aanvraagt kun je (bijna altijd) gebruikmaken van de overstapservice. Veruit de meeste leveranciers bieden deze aan om de nieuwe klant te ontzorgen. Je huidige leverancier wordt voor je opgezegd.

« Terug naar energieleveranciers