NeoSmart

Neosmart

Contactgegevens
085-1301473
info@neosmart.nl
https://www.neosmart.nl/
Vergelijk energieleveranciers

NeoSmart claimt dat het al jarenlange ervaring op het gebied van duurzame energie heeft. Het energiebedrijf viel voorheen onder Greenspread Energy, maar in 2018 is de naam veranderd. De energieleverancier richt hedendaags zijn aandacht volledig op de slimmere omgang met energie. Hiermee wil het bedrijven en particulieren stimuleren om te kiezen voor duurzame energie. 

Over NeoSmart

NeoSmart is een energieleverancier die sinds 2018 bestaat en zich richt op duurzame stroom en CO2-gecompenseerd gas. De leverancier wilt particulieren en bedrijven stimuleren om slimmer om te gaan met energie. Het energiebedrijf is gevestigd in Deventer.

Welkomstkorting en (actie)tarieven NeoSmart

Energieleveranciers bieden via onze vergelijker welkomstkortingen aan. Deze korting ontvang je niet bij de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers graag een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe hoger in onze vergelijker, hoe goedkoper de energieleverancier is. Om hoog in onze vergelijker te eindigen, moet je als energieleverancier voordelige tarieven aanbieden. Energieleveranciers geven daarom een welkomstkorting als je een contract via onze vergelijker afsluit. Het loont dus altijd om een vergelijking te maken.

Contactgegevens NeoSmart

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: info@neosmart.nl
  • Klantenservice: 085 – 130 1473

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen moet je contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier. Dit kan telefonisch maar ook via e-mail.

Hoe duurzaam is NeoSmart?

Ieder jaar beoordeelt WISE Nederland de duurzaamheid van energieleveranciers. NeoSmart scoort helaas een rapportcijfer van 4,4. Hierdoor behoort deze leverancier tot een van de minst duurzame energieleveranciers van Nederland. De reden voor deze lage ranking is het gebruik van sjoemelstroom. Hierbij wordt grijze stroom ‘vergroend’ door het inkopen van Garanties van Oorsprong. Voor meer informatie en een overzicht van duurzame energieleveranciers kun je terecht op onze wie is de groenste energieleverancier pagina.

Valt de duurzaamheid van NeoSmart je tegen? Maak dan gebruik van onze vergelijker en vind gemakkelijk een écht duurzame energieleverancier die goed bij jou past.

Opzeggen NeoSmart

Het opzeggen van je energiecontract kan via de klantenservice van NeoSmart. Houd rekening met een opzegboete als je jouw energiecontract voortijdig opzegt. De hoogte van de boete is afhankelijk van de resterende loopduur van je energiecontract. Bij het doorgeven van een overlijden kan er ook contact opgenomen worden met de klantenservice.

Wil je liever overstappen naar een andere energieleverancier? Geen probleem! Met onze gratis overstapservice is dit een fluitje van een cent. Je oude energiecontract wordt dan automatisch voor je opgezegd. 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.