Noord-Hollandse Energie Coöperatie (NHEC)

Noord-Hollandse Energie Coöperatie (NHEC)

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

De Noord-Hollandse Energie Coöperatie (NHEC) produceert schone energie van Noord-Hollandse bodem
 aan huishoudens en bedrijven in heel Nederland.

 De energie wordt gedistribueerd naar huishoudens en bedrijven door energieleverancier Greenchoice. Energiecooperatie Amsterdam Energie is onderdeel van de Noord-Hollandse Energie Coöperatie.

Interactie met inwoners

Dankzij de coöperatieve organisatievorm van de Noordhollandse Energie Coöperatie kunnen inwoners van de regio meedenken en meepraten over hun eigen energiebronnen zoals zon, wind, water en biomassa.

Opbrengst naar duurzame projecten

De NHEC besteedt de opbrengst aan duurzame Noord-Hollandse projecten. Klanten die lid worden van NHEC en via Green Choice groene energie afnemen dragen dus bij aan een duurzamere provincie. De NHEC heeft een coöperatie als bedrijfsvorm en heeft geen winstoogmerk.

Energie vergelijken

In de energievergelijker kun je eenvoudig leveranciers van energie vergelijken op prijs en soort energie (groen of grijs). Door over te stappen van energieleverancier bespaar je al snel honderden euro’s op je energierekening.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.