Orro Energy

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Orro Energy is een energieleverancier die in voorjaar 2010 begon met het leveren van stroom en gas aan Nederlandse consumenten. Op 19 december 2012 heeft Orro Energy haar faillissement aangevraagd. De energieleverancier streefde ernaar iedereen met respect te behandelen en de allerbeste service en eerlijke energieprijs te bieden.

Klantvriendelijkheid Orro Energy

Orro Energy hechtte veel waarde aan de bereikbaarheid, ook s’avonds en op zaterdag en zondag. Ook was er vrije keuze in hoe klanten de leverancier betaalden, zelfs contant bij de klant in de buurt. Orro Energy vond het belangrijk klanten te behandelen zoals ze zelf behandeld wil worden: aardig, eerlijk en transparant.

Vergelijk de energietarieven van energieleveranciers

Bespaar energietarieven van energieleveranciers. Vul je adresgegevens en huidige verbruik in en kijk hoeveel je kunt besparen op stroom en gas. Met een energie-aanbieding op Overstappen.nl ben je voordeliger uit dan direct bij de energieleverancier.

Overstappen van energie

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig switchen naar een andere aanbieder. Je komt nooit zonder energie te zitten en je oude energieleverancier wordt automatisch opgezegd. Vergelijk de energietarieven en bespaar op uw energiekosten.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.