Pure Energie Zakelijk

Pure energie zakelijk

Contactgegevens
088 - 10 13 000
zakelijk@pure-energie.nl
https://pure-energie.nl/zakelijk/energie
Vergelijk energieleveranciers

Pure Energie Zakelijk levert energie aan het MKB, ZZP’ers en grootzakelijke bedrijven. Alle energie die deze energieleverancier verkoopt is zelf opgewekt, door windmolens en zonnepanelen.

Over Pure Energie Zakelijk

Pure Energie Zakelijk is het zakelijke gedeelte van Pure Energie. Het MKB, ZZP’ers en grootzakelijke bedrijven kunnen hier zakelijke energie afsluiten. De zakelijke energieleverancier is gevestigd in Enschede. Daarnaast wordt de geleverde energie opgewekt uit windmolens en zonnepanelen.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Energieleveranciers bieden via onze vergelijker welkomstkortingen aan. Kom je in aanmerking voor deze korting? Let er dan op dat je deze niet via de energieleverancier zelf ontvangt. Dat komt doordat energieleveranciers een hoge positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe goedkoper de energieleverancier is, hoe hoger de positie. Om hoog in onze vergelijker te staan, moet je als energieleverancier goedkope prijzen kunnen aanbieden.

Contactgegevens Pure Energie Zakelijk

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van  de energieleverancier:

  • E-mail: zakelijk@pure-energie.nl
  • Klantenservice: 088 – 10 13 000

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen, moet je dit uiterlijk 2 weken voor de sleuteloverdracht aangeven bij de energieleverancier. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Hoe duurzaam is Pure Energie Zakelijk?

Overstappen.nl werkt al jaren samen met WISE Nederland voor het beoordelen van duurzame energieleveranciers. Pure Energie scoort een 10 op basis van duurzaamheid. Hierdoor behoort de energieleverancier tot de meest duurzame energieleveranciers van Nederland.

Opzeggen Pure Energie Zakelijk

Wil je je energiecontract bij Pure Energie Zakelijk opzeggen? Houdt dan rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. Het kan zijn dat je te maken krijgt met een opzegboete. Neem contact op met de klantenservice om je contract op te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.